Ενα ολόκληρο νησί προς ενοικίαση: Με μόλις 304 δολάρια και μια ονειρική αγροικία στην Ιταλία, μόνο για εσάς (photos)

Μέσω ΑΙRBNB

Μήπως ονειρευόσαστε διακοπές σε ένα ολότελα δικό σας νησί; Το Valle Falconera είναι ένα ιδιωτικό νησί 50 στρεμμάτων που διατίθεται προς ενοικίαση μέσω Airbnb, σε μια άκρως λογική τιμή.

Το νησί περιβάλλεται από λιμνοθάλασσα και είναι προσβάσιμο με σκάφος από την πόλη Καβαλίνο Τρεπόρτι στη Βενετία της Ιταλίας.

Το νησί διατίθεται προς ενοικίαση μέσω AirbnbΤο νησί διατίθεται προς ενοικίαση μέσω Airbnb

Η τιμή ενοικίασης του νησιού ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών. Για 16 επισκέπτες, το νησί μπορεί να νοικιαστεί με 309 δολάρια την βραδιά ή 42 δολάρια το άτομο. Εάν πάλι θέλετε ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο, μια διανυκτέρευση στο νησί κοστίζει 104 δολάρια ανά άτομο.

Η εντυπωσιακή αγροικία στο νησίΗ εντυπωσιακή αγροικία στο νησί

Ένα ολόκληρο νησί για πάρτι σας!

Φτάνοντας στο νησί, οι επισκέπτες θα συναντήσουν μια παραδοσιακή ιταλική αγροικία σε παστέλ χρώμα. Η οικοδέσποινα του σπιτιού, Άννα Σαρτζέτο, διοικεί το μέρος που περιβάλλεται από μία φάρμα, μαζί με τον σύντροφό της, την αδερφή της και τους γονείς της.

Η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 16 άτομα Η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 16 άτομα

Η αγροικία ανήκει στην οικογένεια Σαρτζέτο και έχει φιλοξενήσει πολλές αναμνήσεις της οικογένειας. «Ο πατέρας μου αφιερώνει όλο τον χρόνο και την προσπάθειά του εδώ και έχει μεταδώσει αυτή την αγάπη του και σε μένα» δήλωσε η Σαρτζέτο στο Insider.

Μία από τις κρεβατοκάμαρες της αγροικίαςΜία από τις κρεβατοκάμαρες της αγροικίας

Η ιδιοκτήτρια είπε πως η οικογένεια χρησιμοποιεί τα χρήματα που βγάζει από την ενοικίαση του νησιού μέσω Airbnb για να πληρώνει για τα εμπόδια που προστατεύουν το μικρό νησί από τις παλίρροιες. «Όσοι μένουν εδώ βοηθούν στην σωτηρία του νησιού» λέει η Σαρτζέτο.

Το νησί είναι προσβάσιμο με σκάφος μέσω μιας σύντομης διαδρομής με την γειτονική πόληΤο νησί είναι προσβάσιμο με σκάφος μέσω μιας σύντομης διαδρομής με την γειτονική πόλη

Η αγροικία διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα. Οι Σαρτζέτο δημιούργησαν πρόσφατα ένα αγρόκτημα στο νησί για να βοηθήσουν στην προώθηση των τοπικών προϊόντων. Καλλιεργούν αγκινάρες και ντομάτες και εκμεταλλεύονται το μέλι και τα στρείδια της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να συγκεντρωθούν γύρω από το φιλόξενο τραπέζι στην τραπεζαρία για να απολαύσουν ολόφρεσκο φαγητό.

Το Valle Falconera προσφέρει επίσης εκπληκτική θέα στην γύρω λιμνοθάλασσα, όπου οι επισκέπτες βλέπουν τα φλαμίνγκο να απολαμβάνουν τα νερά της.


Πηγή: iefimerida.gr - Φωτογραφίες: Airbnb/Valle Falconera

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ