Με αυτό το ελληνικό Airbnb έχουν εμμονή οι ξένοι ταξιδιώτες -Το 1875 υπήρξε σπίτι ενός ναυτικού (photos)

Mε θέα, χωρίς λόγια

Δύο αδέλφια, ο Γιώργος και ο Σταύρος, θέλοντας να κάνουν πράξη την αγάπη που έχουν για τη Σαντορίνη και να υμνήσουν την ομορφιά της αποφάσισαν να προσφέρουν στους ταξιδιώτες του κόσμου μια γεύση από το όμορφο νησί των Κυκλάδων μέσω μιας μοναδικής κατοικίας, που βρίσκεται στο Airbnb.

Πρόκειται για ένα σπίτι, που οι χρήστες του Airbnb, ξεχωρίζουν, καθώς βρίσκεται στις κορυφαίες αναζητήσεις. Σύμφωνα με το Travel + Leisure, το Lava Cave στη Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σπίτια, τον τελευταίο μήνα. Και όχι άδικα, μιας και αναμφισβήτητα η κυκλαδίτικη αύρα και η αισθητική του κάνει τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου να ονειρεύονται να βρεθούν εκεί και να ξυπνήσουν έχοντας «πιάτο» το Αιγαίο.

Φωτογραφίες: Το Airbnb όνειρο στη Σαντορίνη

Η κατοικία έχει τη δική της ιστορία, καθώς το 1875 ήταν το σπίτι ενός ναυτικού. Σήμερα, μετά από πλήρη αποκατάσταση έχει μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικής ομορφιάς σπίτι. Διατηρώντας το παραδοσιακό σπηλαιοειδές, νησιώτικο στιλ του με τους κατάλευκους τοίχους και τη μίνιμαλ αισθητική του.

Πίσω από τη δημιουργία του σπιτιού βρίσκονται δύο αδέλφια ο Γιώργος και ο Σταύρος, οι οποίοι προσέγγισαν τη μεταμόρφωση του χώρου με σεβασμό. Διατηρώντας την «ψυχή» του χώρου, επιδίωξαν και κατάφεραν να συνδυάσουν την παράδοση και το σύγχρονο.

To Airbnb είναι παραδοσιακό και κομψό, χωρίς να του λείπει κορυφαία τεχνολογία, στοιχεία που κάνουν τη διαμονή άνετη.

Η σουίτα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι και μπάνιο. Ωστόσο, αυτό που μένει «καρφιτσωμένο» στη μνήμη του κάθε φιλοξενούμενου είναι η βεράντα…

+

Η όμορφη βεράντα με εσωτερικό-εξωτερικό τζακούζι προσφέρει θέα στην απαράμιλλης ομορφιάς Καλντέρα, με τα χρώματα του ήλιου και του φεγγαριού να χρωματίζουν κάθε φορά, εντελώς διαφορετικά, ουρανό και θάλασσα.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ