Μόνωση: επιτακτική ανάγκη για κάθε σπίτι - Ο Μίλτος Καλογερόπουλος μας εξηγεί γιατί…

Η εταιρεία  ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ στην Κρέστενα, λειτουργεί από το 1965 και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση εξυπηρετεί τις ανάγκες σε οικοδομικά υλικά, μονωτικά και παντός είδους υλικά για το σπίτι και τη δόμηση, από τον απλό ιδιώτη μέχρι και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες. Από τότε μέχρι και σήμερα η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια… Προσιτές τιμές σε συνδυασμό με ποιότητα! Η συνέπεια και η προσωπική σχέση με τους πελάτες μας είναι το συστατικό που έχει χτίσει την επιτυχία της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια!

ΜΟΝΩΣΗ

Μέχρι πριν λίγα χρόνια η μόνωση δεν ήταν υποχρεωτική. Έτσι, εάν το σπίτι σας είναι παλαιότερο από 25 χρονών, οι πιθανότητες να είναι μονωμένο είναι εξαιρετικά μικρές. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, συνεργεία που δεν έχουν την απαραίτητη εξειδίκευση τοποθετούν μόνωση που είναι κάτω από τα τρέχοντα πρότυπα ενεργειακής αποδοτικότητας με αποτέλεσμα την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και δυσκολία ψύξης το καλοκαίρι.

Οι θερμικές απώλειες από την ταράτσα χωρίς μόνωση, μπορεί να φτάσουν έως και 65% ενώ από έναν μη μονωμένο τοίχο έως και 35%. Χάνουμε δηλαδή μεγάλο ποσοστό θερμότητας από το σπίτι μας. Για αυτό και βλέπουμε να «καίμε» καλοριφέρ αλλά να χάνεται ουσιαστικά η ζέστη και αντίστοιχα το καλοκαίρι να μην δροσίζεται το σπίτι από το κλιματιστικό. Αυτό το φαινόμενο οφείλεται στην κακή ή ανύπαρκτη μόνωση.

Kalogeropoulos 1130Χ300

Πέρα όμως από την θερμοκρασία του σπιτιού ένα μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει είναι η υγρασία. H υγρασία μπορεί να εισχωρήσει στους τοίχους του σπιτιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μούχλα, μύκητες, που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην υγεία μας. Επιπλέον, η υγρασία μπορεί να έχει επιπτώσεις και στα μπετά του σπιτιού.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε το σπίτι μας και να το μονώσουμε σωστά:

-Θα έχουμε σωστή θερμοκρασία στο σπίτι μας χειμώνα καλοκαίρι,

-θα εξοικονομήσουμε χρήματα αφού θα χρειαζόμαστε λιγότερο πετρέλαιο ή ηλεκτρικό ρεύμα προκειμένου να έχουμε την επιθυμητή θερμοκρασία.

-θα συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και κλιματισμό.

-θα έχουμε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι για εμάς και τα παιδιά μας.

Σαν εταιρεία εμείς λοιπόν ειδικευόμαστε στην μόνωση των κτιρίων, διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία μπορούν να παρέχουν λύσεις και εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε ειδική περίσταση σε θέματα θερμομόνωσης, στεγανοποίησης, επισκευής και προστασίας σκυροδέματος, δώματος ή τοιχοποιίας. Αναλαμβάνουμε την μελέτη- σύνταξη τεχνικής και οικονομικής προσφοράς καθώς επίσης την εφαρμογή και επίβλεψη των έργων.

fotopoulos 1130x300

Μεγάλο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει και να εκμεταλλευτεί ο ιδιώτης είναι και το πρόγραμμα  «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον», με το οποίο αναλαμβάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο συνεργαζόμενο τμήμα μελετών με ενεργειακό επιθεωρητή, το οποίο είναι σε θέση να αναλάβει την ένταξη σας στο πρόγραμμα. Ο συνδυασμός του μελετητικού και του κατασκευαστικού τμήματος της εταιρείας μας εγγυάται : την κατάρτιση της βέλτιστης οικονομοτεχνικά πρότασης για το ακίνητό σας, την γνώση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών της αγοράς, αξιοπιστία και Ποιότητα.

Μπορείτε να αλλάξετε κουφώματα, να αντικαταστήσετε το λέβητα, να εγκαταστήσετε εναλλακτικά συστήματα θέρμανσης ή αντλίας θερμότητας, ηλιακό θερμοσίφωνα, τέντες, να κάνετε θερμομόνωση, μόνωση ταράτσας ή να τοποθετήσετε εξωτερική θερμομόνωση, πάντα με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2625022030, 6937459204, 6948185433

1ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Κρεστένων-Ολυμπίας

Email: akalogeropouloswindowslive.com

kalogeropoulos1 kalogeropoulos6

kalogeropoulos2

kalogeropoulos3

kalogeropoulos7 kalogeropoulos8

kalogeropoulos4

kalogeropoulos5

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ