Τα 10 ακριβότερα νυφικά φορέματα διασήμων, όλων των εποχών

bride car unsplashPhoto by Maria Orlova on Unsplash

Η ημέρα του γάμου αποτελεί μια από τις πιο όμορφες, ξεχωριστές και αξέχαστες στιγμές στη ζωή (σχεδόν) κάθε παντρεμένου ζευγαριού.

Βέβαια μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα, πρέπει να παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις, όπως το πού θα γίνει ο γάμος, ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι και, κυρίως, τι θα φορέσουν!

Ιδιαίτερα η νύφη έχει ατελείωτες επιλογές χάρη στη μεγάλη ποικιλία νυφικών στην αγορά όμως, πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει η μέλλουσα νύφη για να αποκτήσει ένα νυφικό φόρεμα;

Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το υλικό, τον σχεδιαστή και κυρίως τη μοναδικότητα του φορέματος. Υπάρχουν όμως και κάποιες νύφες οι οποίες δεν έχουν το οικονομικό εμπόδιο στο δρόμο τους και έτσι σχεδιάζουν το ιδανικό νυφικό, απαλλαγμένες από το άγχος του κόστους.

Και βέβαια αναφερόμαστε σε διάσημες γυναίκες, οι οποίες αναζητούν ένα νυφικό αντάξιο της κληρονομιάς και της δημόσιας εικόνας τους. Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα 10 ακριβότερα νυφικά φορέματα διασημοτήτων όλων των εποχών!

10. Princess Marie - Chantal of Greece

Toν Ιούλιο του 1995 στο Λονδίνο, η Μαρί παντρεύτηκε τον Παύλο, τέως Διάδοχο της Ελλάδας, σε μία τελετή που έφτασε το 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Το μεταξωτό της φόρεμα, σχεδιασμένο από τον Valentino Garavani, κοσμούσαν 12 διαφορετικά είδη δαντέλας και κόστισε 225 χιλιάδες δολάρια. 

Princess Marie Chantal of Greece

9. Amal Clooney

Η Amal παντρεύτηκε τον πασίγνωστο ηθοποιό George Clooney, το 2014 στη Βενετία. Το ιβουάρ της φόρεμα, σχεδιασμένο από τον Oscar de la Renta, στολισμένο με μαργαριτάρια και χάντρες, έφτασε τα 380 χιλιάδες δολάρια. 

Amal Clooney

8. Coleen Rooney

Το 2008 ο Wayne και η Coleen Rooney έκαναν ένα μικρό γάμο, σε στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, στην Ιταλία. Το ειδικά σχεδιασμένο Marchesa φόρεμα της, υποστηρίζεται πως κόστιζε 365 χιλιάδες δολάρια. 

Coleen Rooney

7. Chiara Ferragni

Το 2018 η Ιταλίδα σχεδιάστρια παντρεύτηκε τον Leonardo Lucia στην Σικελία. Σε συνεργασία με την Dior και ειδικότερα τη Maria Grazia Chiur, η Chiara σχεδίασε δύο μοναδικά φορέματα. Το άσπρο φόρεμα που φόρεσε στην τελετή ήταν απλό με δαντέλα στο πάνω μέρος και τούλι στη φούστα.

Για τη δεξίωση που έλαβε χώρα αμέσως μετά, άλλαξε στο δεύτερο φόρεμα το οποίο είχε κρεμ χρώμα και αποτελούταν από κορσέ και τούλινη φούστα με στοίχους από τραγούδια που έγραψε και της αφιέρωσε ο σύζυγος της. Το κόστος και των δύο φορεμάτων έφτανε τα 420 χιλιάδες δολάρια.

Ως αξέχαστες περιέγραψε το διαδίκτυο τις βέρες του ζευγαριού. Ήταν φτιαγμένες από χρυσό και είχαν διαμάντια ανάμεσα σε σειρές ροζ χρυσού καθώς υπήρχε και χάραξη με τα ονόματά τους. 

Chiara Ferragni

6.  Kate Middleton, Princes of Wales

Ο φαντασμαγορικός γάμος της Kate και του Πρίγκιπα William που παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση το 2011 έχει μείνει αξέχαστος για πολλούς λόγους. Το νυφικό της Kate όμως αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους. Σε βικτοριανό στυλ και σχεδιασμένο από την Sarah Burton και τον οίκο μόδας Alexander McQueen, με εντυπωσιακή ουρά που έφτανε τα 2,7 μέτρα, κατατάσσεται ως 6ο στη λίστα μας, με τιμή που φτάνει τα 434 χιλιάδες δολάρια.

Εξίσου φαντασμαγορικό ήταν το μονόπετρο με ζαφείρι και διαμάντι, που στόλιζε τα χέρια της το οποίο ανήκε στην Πριγκίπισσα Daina. 

Kate Middleton

5. Salma Hayek

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον François-Henri Pinault, το 2009, στην Ιταλία σε μια πολύ ακριβή δεξίωση, στο παλαιότερο θέατρο Όπερας της Ευρώπης.

Το Balenciaga φόρεμα της, ήταν σχεδιασμένο από τον Nicolas Ghesquiere, με το κόστος του να φτάνει τα 434 χιλιάδες δολάρια. Με την επιλογή της να δέσει τα μαλλιά της σε έναν πολύ εντυπωσιακό κότσο, διάλεξε πολύ όμορφα κρεμαστά νυφικά σκουλαρίκια με διαμάντι, που υποστήριζαν τέλεια το φόρεμα της. 

Salma Hayek

4. Kim Kardashian

Η γνωστή Αμερικανή σταρ παντρεύτηκε το 2014 τον τραγουδιστή Kanye West, σε μια πολύ εντυπωσιακή δεξίωση στην Ιταλία. Το Givenchy νυφικό της ήταν εφαρμοστό και είχε μακριά δαντελωτά μανίκια σε σχέδιο του Ricardo Tisci. Η τελική τιμή του έφτασε τα 500 χιλιάδες δολάρια. 

Kim Kardashian

3. Grace Kelly

Στη τρίτη θέση βρίσκεται η Grace Kelly με ένα αξέχαστο φόρεμα στο γάμο της, το 1956, με τον Πρίγκιπα Rainier III. Με σχεδιάστρια την Helen Rose, το φόρεμα της κοσμούσαν χιλιάδες κεντημένες πέρλες ενώ η δαντέλα που το πλαισίωνε ήταν 125 ετών! Εκείνη την περίοδο το νυφικό κόστιζε 60 χιλιάδες δολάρια, αλλά με τα δεδομένα της σημερινής εποχής, διεκδικεί αυτή τη θέση με κόστος 623 χιλιάδων δολαρίων! 

Grace Kelly

2. Victoria Swarovski

Μόνο από το όνομα μπορούμε να καταλάβουμε πως το επόμενο νυφικό αξίζει τη δεύτερη θέση. Η Victoria, το 2017 στην Ιταλία, παντρεύτηκε τον Werner Murz, σε μια εκδήλωση που διήρκεσε συνολικά 3 ημέρες. Με σχεδιαστή τον Michael Cinco, το φόρεμα αποτελούταν από 500.000 κρυστάλλους Swarovski και ένα 8 μέτρων πέπλο. Η τιμή του ανήλθε στο 1 εκατομμύριο δολάρια. 

Victoria Swarovski

1. Serena Williams

Η πρωταθλήτρια του τένις παντρεύτηκε το 2017 τον Alexis Ohanian στη Νέα Ορλεάνη. Το εκθαμβωτικό της φόρεμα έμελλε να γραφεί στην έως σήμερα ιστορία, ως το πλέον ακριβό νυφικό όλων των εποχών. Το εν λόγω φόρεμα σχεδιάστηκε από τη Sarah Burton του οίκου μόδας Alexander McQueen. Η τιμή του έφτασε τα 3.5 εκατομμύρια δολάρια κατακτώντας έτσι επάξια την πρώτη θέση στη σχετική μας λίστα. 

Serena Williams

Αυτά λοιπόν ήταν τα 10 ακριβότερα νυφικά φορέματα όλων των εποχών. Για όλες τις υποψήφιες νύφες μην ξεχνάτε ότι το δικό σας νυφικό θα είναι εξίσου λαμπερό και το κυριότερο, θα ταιριάζει στο δικό σας χαρακτήρα, χωρίς να κοστίζει μια περιουσία!

Μην παραλείψετε να αναδείξετε τη μοναδικότητα σας με υπέροχα νυφικά κοσμήματα από το Kotsonis Jeweler!

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ