Η collection “Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023” της Mat Fashion είναι γεγονός

Mat 1

Ζωηρά χρώματα, μοναδικά prints, ασύγκριτη ποιότητα: Ο κόσμος της mat fashion είναι ανοιχτός για κάθε σύγχρονη γυναίκα. 

Η mat fashion επιστρέφει ανανεωμένη και μας αποδεικνύει για ακόμα μια σεζόν τον λόγο που παραμένει η κορυφαία επιλογή των curvy fashionistas παγκοσμίως.

Mat fashionistas, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε, online και στα φυσικά καταστήματα της mat, τις νέες παραλαβές στα επώνυμα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη. Απογειώστε τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σας looks και αναδείξτε την προσωπικότητά σας! 

Mat 2

Τα έντονα χρώματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα και τα fashionable μοτίβα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της φετινής κολεξιόν της mat fashion.

Οι νέες αφίξεις ρούχων σε νεανικά και μοντέρνα plus size ρούχα, σε προσφορές, θα ανταποκριθούν σε κάθε γούστο, γιατί η mat fashion γνωρίζει πολύ καλά πως κάθε γυναίκα έχει το δικό της μοναδικό στιλ

Mat lee levis

Λευκά t-shirts με την υπογραφή των διάσημων denim brands Lee και Levi’s για τα πιο stylish everyday looks της σεζόν.

Stylish μονόχρωμες προτάσεις για όλες τις ώρες 

Mat panteloni rever vermouda

Μπεζ παντελόνι με ρεβέρ, σε ίσια γραμμή, και μαύρη βερμούδα με δέσιμο, σε φαρδιά γραμμή. Η νέα mat συλλογή έχει για κάθε μία από εμάς το παντελόνι, την παντελόνα και τη βερμούδα που της ταιριάζει, σε χρώματα που δεν μπορούν να λείπουν από καμία ντουλάπα.

Η νέα collection μας προσφέρει απίστευτες επιλογές σε μονόχρωμες μπλούζες, φούστες, σορτς και όλα τα απαραίτητα fashion pieces σε νούμερα έως XXL, για outfits που θα εντυπωσιάσουν σε casual, βραδινά ή και επίσημα looks. 

Mat saten poplina

Chic satin ή πανάλαφρη ποπλίνα; Ό,τι και να επιλέξετε, το πορτοκαλί χρώμα θα είναι η καλύτερη πινελιά σε κάθε σας εμφάνιση.

Τα φωτεινά χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι παρόντα, για να μας φτιάξουν τη διάθεση και να αναδείξουν τη mat fashionista που όλες κρύβουμε μέσα μας. Το κίτρινο, το φούξια, το τιρκουάζ και το πορτοκαλί είναι μερικά από τα κυρίαρχα χρώματα της collection καθώς και το λευκό και το -αγαπημένο για κάθε εποχή- μαύρο χρώμα, που δεν μπορούν να λείπουν από καμία συλλογή.  

Printed fashion items για extra touch σε κάθε εμφάνιση 

Mat leopar

«Ωδή στο λεοπάρ» με φανταστικό κιμονό, πουκάμισο και midi πλισέ φούστα για όλες τις ώρες. Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή από fashion pieces σε leopard print και αποκτήστε το δικό σας αγαπημένο!

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα animal prints και τα εμπριμέ σχέδια, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναικείας ντουλάπας, ακόμα και αν είναι σε μικρές δόσεις. 

Mat pantelones

Φαρδιές σατέν παντελόνες με εμπριμέ σχέδια σε ζωηρά χρώματα για ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές εμφανίσεις, που θα ξεχωρίσουν!

Φορέματα που τονίζουν φανταστικά τις καμπύλες 

Mat bordo plise forema

Πλισέ φόρεμα με γιακά από απαλό σατέν, σε επιβλητικό μπορντώ χρώμα, που εκπέμπει δυναμισμό και θηλυκότητα.

Τα γυναικεία φορέματα σε μεγάλα μεγέθη της mat fashion δεν είναι απλώς φορέματα, αλλά statement! Κάθε γυναίκα του σήμερα, που αγαπά τις καμπύλες της και ξέρει πώς να τις αναδεικνύει, γνωρίζει πολύ καλά ότι κάθε plus size φόρεμα του brand σχεδιάζεται με σκοπό να νιώσει όσο ξεχωριστή είναι. 

Mat foremata ebrime

Μίνι εμπριμέ φόρεμα, σε πράσινο χρώμα που ταιριάζει σε όλες, και σεμιζιέ φόρεμα με εμπριμέ σχέδιο, σε φωτεινό τιρκουάζ για ανεπανάληπτα looks.

Η mat fashion ετοιμάζεται να υποδεχθεί την άνοιξη με φορέματα, σε μεγέθη XL και XXL, σε όλα τα μήκη και σε σχέδια και χρώματα, που θα μας συντροφεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη δουλειά, τον καφέ ή το ποτό μας.

Τα ασύγκριτης ποιότητας υφάσματά της που αγκαλιάζουν το σώμα, όπως βισκόζη και κρεπ, οι αέρινες γραμμές της και τα εμπνευσμένα patterns της είναι ό,τι χρειαζόμαστε για κάθε ώρα της ημέρας. 

Mat foremata fouter

Φόρεμα φούτερ από ελαστικό βαμβακερό ύφασμα απαράμιλλης ποιότητας για απίστευτη άνεση, σε μαύρο και χακί χρώμα. Δημιουργήστε μοντέρνα street style looks, που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Η mat fashion μας προσκαλεί και φέτος στο fashionable ταξίδι της, με must have κομμάτια που θα κάνουν τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις πραγματικά αξέχαστες.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εξερευνήσουμε την πλήρη συλλογή στο e-shop της και να βρούμε τα plus size γυναικεία ρούχα της, έως XXL, που μας αντιπροσωπεύουν!

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών