Φάκελος «Χωρισμός - Επανασύνδεση» & ο ρόλος του Relationship Coaching στη ζωή μας

couple mealImage by Drazen Zigic on Freepik

Η σχέση με τον εαυτό μας και σχέση μας με τον ή τη σύντροφό μας μπορεί να γίνει καλύτερη, αρκεί να απευθυνθούμε στον κατάλληλο άνθρωπο.

Οι συντροφικές και ερωτικές σχέσεις ήταν ανέκαθεν πολύπλοκες, με τα πάνω τους και τα κάτω τους, αλλά δεν χρειάζεται να είναι πάντα έτσι. Όχι, όταν το coaching μπορεί να γίνει μέρος της ζωής μας και να μας βοηθήσει ουσιαστικά στο να βελτιώσουμε τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, πρώτα από όλα, και στη συνέχεια με το ταίρι μας.

Το Couple Goals έχει δημιουργηθεί με σκοπό να διεισδύσει στον κόσμο των ανθρώπινων σχέσεων παντός τύπου και να δώσει λύσεις, που μπορούν να μας κάνουν καλύτερους σε κάθε επίπεδο.

Couplegoals 1

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Couple Goals

To Couple Goals είναι παρόν στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες, αλλά και άνδρες, σε κάθε ηλικία να διεκδικήσουν την ευτυχισμένη σχέση που τους αξίζει.      

Με ιδρυτή τον Γιώργο Γεωργίου και μία ομάδα προπονητών, επικεφαλής της οποίας δεν είναι άλλος από τον, έμπειρο και εξειδικευμένο σε θέματα σχέσεων relationship coach, Νίκο Ανδρέου, το Couple Goals δεν επαναπαύεται στιγμή και φροντίζει να μας παρέχει πολύτιμη καθοδήγηση σε θέματα σχέσεων.

Couplegoals 2

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει;

Το Couple Goals και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει μια σειρά από e-books με διάφορα θέματα γύρω από τις σχέσεις, ενώ έχουν σχεδιάσει ήδη και 2 σεμινάρια με τα κορυφαία θέματα των σχέσεων. Επιπλέον, μέσα από τα πακέτα coaching μας δίνουν τη δυνατότητα να κλείσουμε προσωπική συνεδρία όπου μπορούμε να μιλήσουμε με εξειδικευμένους coaches σχετικά με το θέμα που μας απασχολεί.

Ηλεκτρονικά βιβλία για τα καυτά θέματα των σχέσεων και όχι μόνο

  • «Τα μυστικά της επανασύνδεσης»
  • «Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις»
  • «Texting. Πώς να τον κατακτήσεις από το κινητό σου»
  • «Οργασμοί, πάθος & έρωτας»
  • «Το παιχνίδι σε μπαρ και κλαμπ»
  • «Το μυστικό πίσω από τον καθρέφτη»
  • «Το ταξίδι προς την αυτοπεποίθηση»

Πακέτα coaching που μας βοηθούν ουσιαστικά

  • Πρόγραμμα coaching αν έχεις χωρίσει και επιθυμείς επανασύνδεση

  • Πρόγραμμα coaching αν ψάχνεις τον ιδανικό σύντροφο

  • Πρόγραμμα coaching αν θέλεις να αποκτήσεις έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τη σχέση σου

  • Πρόγραμμα coaching αν διατηρείς παράλληλη σχέση και θέλεις να το διαχειριστείς καλύτερα

Ολοκληρωμένα σεμινάρια σχέσεων

  • «Πώς να  πετύχεις άμεσα επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου  εφαρμόζοντας 6 απλά βήματα...ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεστε σήμερα»

  • «Οι 7 κανόνες για να βρεις ή να δημιουργήσεις την σχέση που σου αξίζει πραγματικά»

Couplegoals 3

Κεφάλαιο «Χωρισμός»: Πόσο εφικτή μπορεί να είναι η επανασύνδεση;

Το θέμα του χωρισμού και της επανασύνδεσης αποτελεί για τον Νίκο Ανδρέου και την ομάδα που απαρτίζει το Couple Goals ένα πεδίο εξειδίκευσης. Η επανασύνδεση είναι κάτι που, στην πολυετή δράση των καταρτισμένων relationship coaches, έχει επιτευχθεί αναρίθμητες φορές

Couplegoals 4

Μέσα από το e-book που εστιάζει ακριβώς σε αυτό το θέμα και έχει τίτλο «Τα μυστικά της επανασύνδεσης» έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια μέθοδο που εγγυημένα δίνει έως και 80% πιθανότητες επανασύνδεσης.

Το ειδικά σχεδιασμένο ολοκληρωμένο σεμινάριο με τίτλο «Πώς να  πετύχεις άμεσα επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου  εφαρμόζοντας 6 απλά βήματα...ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεστε σήμερα» δεν είναι θεωρητικό, αλλά 100% πρακτικό και αποτελεσματικό σε ποσοστό που αποδεδειγμένα ξεπερνάει το 85%.

Couplegoals 5 2

Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με το αντίστοιχο πρόγραμμα coaching, όπου μέσω προσωπικής συνεδρίας μπορούμε να έχουμε εξατομικευμένη συμβουλευτική για τη δική μας μεμονωμένη περίπτωση και μόνο.

Με το Couple Goals η επανασύνδεση δεν είναι μια καθησυχαστική υπόσχεση, αλλά μια υπαρκτή πιθανότητα που μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή. Ας γνωρίσουμε σήμερα την ομάδα των έμπειρων προπονητών σχέσεων!

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών