Λαμπερή επιδερμίδα σε κάθε ηλικία

woman skin flowerImage by cookie_studio on Freepik

Η επαναφορά και διατήρηση της φρεσκάδας και λάμψης της επιδερμίδας, με την κατάλληλη skin care daily routine για κάθε ηλικία, είναι πλέον «παιχνιδάκι».

Η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μας δεν είναι περιττή πολυτέλεια, αλλά επιβεβλημένη ανάγκη. Και ο λόγος είναι πολύ απλός! Η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται καθημερινά και εξίσου σε κάθε ηλικία, εξαιτίας της ρύπανσης, του άγχους, της κούρασης, του καπνίσματος και πολλών άλλων παραγόντων, που πολλές φορές αγνοούμε.

Ανάγκες περιποίησης σύμφωνα με την ηλικία μας

Η ηλικία αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες, που θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίον πρέπει να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας. Η επιδερμίδα μιας γυναίκας που διανύει τη δεκαετία των 20, κατά κανόνα, δεν έχει ανάγκη πολλά πράγματα, μιας και η φρεσκάδα και η λάμψη είναι βασικά της χαρακτηριστικά.

Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, οι ανάγκες του δέρματός μας αυξάνονται, οπότε οι κρέμες προσώπου αρχίζουν να γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ανάλογα και με τη δεκαετία που διανύουμε, ξεκινά και η εξειδίκευση της face cream μας, όπου από την απλή ενυδατική περνάμε στην αντιγηραντική και αντιρυτιδική.

Πώς μπορούμε να ξέρουμε ποια προϊόντα ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας;

Η ηλικία δεν αποτελεί πάντα καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή των προϊόντων περιποίησης, γιατί κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική και έχει τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες.

To online φαρμακείο Carespot έχει δημιουργήσει τον εξειδικευμένο σύμβουλο ομορφιάς ο οποίος θα σου προσφέρει μια εξατομικευμένη προτεινόμενη ρουτίνα σε μόλις 1 λεπτό και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή:

  • Πατάμε πάνω στο link εδώ
  • Απαντάμε στις ειδικά διαμορφωμένες ερωτήσεις και βγάζουμε μια selfie εφόσον το θέλουμε και
  • Μέσα σε μόλις 1 λεπτό μαθαίνουμε ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για εμάς με bonus πολύτιμα tips ομορφιάς!

3 βασικά επίπεδα της daily beauty routine

Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της μικρά «μυστικά» για τη συνολική φροντίδα του προσώπου της, ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο και τις ανάγκες της δικής της επιδερμίδας και φυσικά την καθημερινότητά της και το τι είναι πιο βολικό για εκείνη.

Όποια και αν είναι, όμως, η daily routine για κάθε μία από εμάς, υπάρχουν 3 σημεία που αναπόφευκτα είναι κοινά για όλες μας. Αυτά είναι ο καθαρισμός προσώπου, οι κρέμες και τα serum προσώπου, που σπάνια λείπουν από την καθημερινότητα μιας σύγχρονης γυναίκας.

Καθαρισμός προσώπου σε κάθε ηλικία 

carespot katharismos

Καθαριστικά για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας:

1. La Roche Posay  Effaclar Gel Moussant Purifiant Τζελ Καθαρισμού για Λιπαρό Ευαίσθητο Δέρμα.

2. Apivita - Cleansing Foam Αφρός Καθαρισμού για Πρόσωπο & Μάτια με Ελιά, Λεβάντα & Πρόπολη

3. Bioderma - Sensibio H2O AR Micellar Water Νερό Καθαρισμού για Πρόσωπο, Μάτια & Χείλη για Δυσανεκτικό Δέρμα 

4. Darphin Intral Air Mousse, αφρός καθαρισμού με χαμομήλι σχεδιασμένος ειδικά για ευαίσθητα δέρματα.

5. Nivea Naturally Clean Wonder Bar Radiance, σαπούνι για καθημερινό καθαρισμό και λάμψη της επιδερμίδας.

6. Αφρώδης κρέμα καθαρισμού τσάι του Ολύμπου, με την υπογραφή Korres.

Ο καθαρισμός προσώπου δεν αποτελεί επιλογή, αλλά κάτι που καμιά γυναίκα δεν πρέπει να παραλείπει, όποια ηλικιακή φάση και να διανύει. Ευτυχώς για όλες εμάς, τα καθαριστικά προσώπου διατίθενται σε διαφορετικές μορφές, όπως σαπούνι και gel, έτσι ώστε να μας διευκολύνουν και να προλαβαίνουμε πάντα να κάνουμε τον απαραίτητο καθαρισμό. Επιπλέον, μπορούμε να βρούμε το ιδανικό καθαριστικό για όλες τις επιδερμίδες, μεικτές, ξηρές, ευαίσθητες και για κάθε τύπο.

Κρέμες προσώπου για όλες τις ανάγκες μας 

carespot enydatikes

Κρέμες των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως για διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας:  

Πάνω: Lierac Premium Crème Voluptueuse απόλυτης αντιγήρανσης, Vichy Aqualia Thermal πλούσια ενυδατική κρέμα ημέρας για ξηρή/πολύ ξηρή επιδερμίδα, Nuxe Merveillance Lift συμπυκνωμένη κρέμα νύχτας για διόρθωση ρυτίδων και σύσφιξη.

Κάτω: La Roche-Posay Nutritic Intense Riche κρέμα προσώπου εντατικής θρέψης, Carespot Hydronourishing Cream Plus 24ωρη θρεπτική κρέμα, Origins Clear Improvement Oil-Free Moisturizer with Bamboo Charcoal Για ενυδάτωση, θεραπεία και πρόληψη της ακμής.

Τα διασημότερα brands του χώρου των προϊόντων περιποίησης ανανεώνουν συνεχώς τις φόρμουλές τους, ώστε να είναι σε θέση να καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη μας. Οι κρέμες προσώπου, που μπορούμε να βρούμε, καλύπτουν πραγματικά ακόμα και τις πιο «απαιτητικές» ανάγκες της επιδερμίδας μας, από απλή ενυδάτωση ή αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση μέχρι φροντίδα επιδερμίδων με ακμή, ατέλειες και πανάδες. Φυσικά, μπορούμε να επιλέξουμε αυτή που μας εξυπηρετεί καλύτερα, ανάμεσα σε κρέμες ημέρας, νυκτός ή με 24ωρη δράση.

Serum προσώπου για extra touch περιποίησης 

carespot serum 2

1.Αντιρυτιδικός Ορός για Σύσφιξη & Lifting Wine Elixir της Apivita

2. Ενυδατικό serum Hydrance Intense προσώπου για πολύ αφυδατωμένες επιδερμίδες από την Avène

3. Bioten Hyaluronic Gold Replumping Pearl Serum, ορός αναδιαμόρφωσης με πέρλες.

Οι οροί προσώπου αποτελούν ένα βασικό προϊόν περιποίησης πλέον, αλλά ίσως να μην είμαστε όλες εξίσου εξοικειωμένες με αυτό. Το serum είναι στην ουσία ένα συμπύκνωμα από ενεργά συστατικά, που έχει την ιδιότητα να διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα. Όπως και οι κρέμες προσώπου, οι οροί σχεδιάζονται για να πετυχαίνουν στοχευμένη δράση, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες μας. Αρκεί να βρούμε το ιδανικό serum, για λάμψη ή σύσφιξη για παράδειγμα, και τα υπόλοιπα θα τα κάνει εκείνο για εμάς! 

carespot logo

Το Carespot, το online φαρμακείο που φροντίζει για κάθε μας ανάγκη, αποτελείται από μια τεράστια ποικιλία με όλα τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης των μεγαλύτερων beauty brands παγκοσμίως. Με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα μας μπορούμε όλες να αποκτήσουμε τη λαμπερή και νεανική επιδερμίδα προσώπου που μας αξίζει!!

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ