Αντοχή στον παγετό με κορυφαίας ποιότητας κεραμίδια από την Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος

Οι εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες της Ηλείας , σε συνδυασμό με την λεπτομερή διαδικασία παραγωγής κάνουν τα κεραμίδια ''Παναγιωτόπουλος'' ανθεκτικά στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Τα κεραμίδια μας δοκιμάζονται συνεχώς σε σκληρές συνθήκες παγετού στα εργαστήρια της εταιρείας, από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και βρίσκονται στις ανώτερες βαθμίδες αντοχής, βάσει των προδιαγραφών της Ε.Ε. Μπορούν να τοποθετηθούν ανεξαρτήτως υψομέτρου με γραπτή εγγύηση απεριόριστης διάρκειας!

Τα κεραμικά κεραμίδια προέρχονται από 100% φυσικές πρώτες ύλες.

Ο χρόνος ζωής τους μπορεί να ξεπεράσει τα 100 χρόνια, μοναδικό χαρακτηριστικό των κεραμιδιών από πηλό.

Panagiotopoulos 1130Χ300 new

Ο χρωματισμός τους είναι φυσικός και προέρχεται από το ψήσιμο του πηλού , είναι ίδιος σε όλη τη μάζα του υλικού, δεν είναι προϊόν βαφής και δεν ξεθωριάζει. Οι φυσικές αποχρώσεις των κεραμιδιών παραγωγής μας δίνουν στις κατασκευές μοναδική αισθητική και ''δένουν'' απόλυτα με το περιβάλλον.

Είναι πορώδη υλικά, διαπνέοντα, με μικρή θερμική αγωγιμότητα. Οι πόροι του κεραμιδιού επιτρέπουν στους υδρατμούς να εξατμίζονται από το εσωτερικό της στέγης ενώ η θερμότητα του περιβάλλοντος καθυστερεί να τα διαπεράσει.

Η σκληρότητά τους είναι εξαιρετική καθώς έχουν καμπτική αντοχή πάνω από 250 κιλά ανά κεραμίδι.

Ο συνδυασμός ιδιοτήτων των κεραμιδιών από πηλό είναι μοναδικές και δεν αντικαθίστανται από κανένα άλλο υλικό επικάλυψης στεγών

panagiotopoulos2

panagiotopoulos3

panagiotopoulos4

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ