Δέρβος insurance agent: πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας

dervos 1Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2019, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους πολίτες, προκειμένου να ενημερωθούν για την σωστή ασφάλιση των οχημάτων τους. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και η κίνηση στους δρόμους, αλλά και οι εξορμήσεις διπλασιάζονται, είναι συχνό το φαινόμενο της «απροσεξίας».

Το θέμα δεν είναι να είμαστε ασφαλισμένοι «απλά» και «κάπου», αλλά να έχουμε την ασφάλιση που ζητάμε εμείς και το ίδιο το όχημα μας.

Πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι με το να ασφαλίζεις ένα αυτοκίνητο δεν γλυτώνεις από το πρόστιμο της εφορίας ή από έναν έλεγχο της Τροχαίας, αλλά ασφαλίζεις τη ζωή και την οικογένεια σου, προλαμβάνοντας την «άτυχη στιγμή» ενός τροχαίου ατυχήματος.

Η ΔΕΡΒΟΣ INSURANCE AGENT σας εγγυάται τα καλύτερα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου, σε προσιτές τιμές και πλέον μηνιαίες δόσεις. Συνεργαζόμενοι πάντα με φερέγγυες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γκάμα επιλογών και ο καθένας διαλέγει αυτό που του ταιριάζει.

dervos 1130x300

Οι καλύψεις; Αμέτρητες και μοναδικές!

Φυσικά, αν κάποιος πελάτης επιλέξει την ίδια εταιρεία που έχει ασφαλισμένο είτε το όχημα του είτε έχει κάποιο πρόγραμμα υγείας, τότε υπάρχει έκπτωση στο συμβόλαιο του έως 25%, ανάλογα την εταιρεία και το πακέτο που θα επιλέξει ο πελάτης.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, είμαστε εδώ για να λύσουμε την όποια απορία, με προσιτές τιμές για όλα τα βαλάντια, λόγω των δύσκολων εποχών που ζούμε αλλά με γνώμονα πάντα το άριστο σέρβις διότι είναι το μόνο για το οποίο δεν διαπραγματευόμαστε.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μαζί μας στο 2623035522 ή να μάθετε περισσότερα επισκεπτόμενοι το site μας www.dervos.gr.

Image by Tumisu from Pixabay

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ