Χειμωνιάτικη διακόσμηση: Οι τάσεις για το 2019

xaris1

Του Χάρη Μικελόπουλου διακοσμητή

Κεντρική φωτογραφία Chastity Cortijo on Unsplash

Τί θα κυριαρχήσει, λοιπόν, τον χειμώνα στον χώρο της διακόσμησης; Πολλοί νιώθουν απλώς ότι ο χειμώνας είναι από μόνος του μια μελαγχολική και μουντή εποχή. Επομένως, ακόμη και μικρές πινελιές αλλαγής μπορούν να φέρουν έναν άλλο αέρα ανανέωσης και αναζωογόνησης στους χώρους σας.

Αναμφίβολα, τα έπιπλα και η συνολικότερη διακόσμηση ενός σπιτιού δενείναι εύκολο να αλλάζουν κάθε χρόνο, ακολουθώντας πιστά τις εκάστοτε τάσεις στο έπιπλο. Κάτι τέτοιο θα ήταν και εξαιρετικά χρονοβόρο και ασύμφορα κοστοβόρο και κουραστικό. Παρ’ όλα αυτά, η μόδα της κάθε σεζόν μπορεί να μπει δυναμικά στο σπίτι σας, κάνοντάς το έναν χώρο μαγικό, μοντέρνο και στυλάτο.

Οι τάσεις επιστρέφουν και είναι γεγονός.

 

 

 

 

lambaounas ger 1130x300 ok

ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

xaris2 Έχει επιστρέψει πιο δυνατό από ποτέ σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πράσινου και μίξεις του γκρι με μπλε ή πράσινο. Άνετο, πολυτελές και ζεστό, συνδυάζεται με ξύλο, προβιές και μέταλλο σε μια ολομέτωπη επίθεση της διακόσμησης αγροκτήματος στα σπίτια μας. Μπορείς να προτιμήσεις βελούδινο κάλυμμα καναπέ ή πολυθρόνας, για να κρατήσεις το κόστος χαμηλά.

Panagiotopoulos 1130Χ300 new

ΤΑ ΠΟΥΦ

xaris5 Μια τάση που κυριάρχησε κατά τη δεκαετία του 90 επανέρχεται στο προσκήνιο.Μπορείτε να τα επιλέξετε για κάθε χώρο του σπιτιού χωρίς ενδοιασμούς. Τα σαλόνια και οι κρεβατοκάμαρες είναι οι πλέον ιδανικοί χώροι, αρκεί να επιλέξετε το σωστό χρωματισμό και υφή και να διαμορφώσετε το χώρο σε ιδανικό και … σαν βγαλμένο από περιοδικά.Σίγουρα θα αγαπήσετε τις στιγμές που θα ξαπλώσετε και θα χαλαρώσετε πάνω τους.

Andriolas 1130x300 new

ΦΛΟΚΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΝΙΝΑ

xaris3 Κάθε φορά που το καλοκαιρι φεύγει, αναπολούμε τις ζεστές μέρες με μελαγχολία. Κι όμως, η θαλπωρή μπορεί να μην φύγει από το σπίτι σας με ζεστά υφάσματα που θα ντύσουν όλους σας τους χώρους.

Οι φλοκάτες έχουν κάθε χρονιά την τιμητική τους κατά τους κρύους μήνες, ενώ φέτος έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους στις σελίδες των περιοδικών και τα γούνινα ριχτάρια για τα σαλόνια και τις κρεβατοκάμαρές σας. Κανένας σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί κάτι πιο όμορφο.

Gerakidis 1130Χ300

ΤΟ ΜΑΛΛΙ

Έχει την δυνατότητα να αποδώσει πολύ όμορφα ακόμα και τα πιο απαιτητικά χρώματα με μια ιδιαίτερη οπτική, δίνοντας βάθος. Το ίδιο όμορφα μοτίβα και σκιάσεις μπορεί να δώσει ή ψάθα και το ρατάν, ενώ θα βαρεθείς να βλέπεις πλεχτά φωτιστικά από ψάθα ή μαλλί. Είναι πραγματικά μια απο τις τάσεις διακόσμησης που θα επικρατήσουν για το σαλόνι του 2019!

ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

xaris6 Όσο πιο πολύ φτιάχνουμε τις βεράντες μας, τόσο πιο πολύ χρόνο θέλουμε να περνάμε σε αυτές. Κράταμε το καλοκαιρινό σετ και μπορούμε να προσθέσουμε μια μικρή ξυλόσομπα-κουζίνα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Φυσικά, μπορούμε να κρατήσουμε τα ριχτάρια και τις κουρελούδες χειμώνα-καλοκαίρι.

Koborozos Giorgos 1130Χ300

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΘΑΛΠΩΡΗ

xaris4 Οι σελίδες των περιοδικών γεμίζουν κάθε χρόνο με ιδέες για τη διακόσμηση που μπορούμε να τις κάνουμε μόνοι μας. Η λογική και η φιλοσοφία είναι να εμπνευστείτε μόνοι σας και να δημιουργήσετε βήμα βήμα όσα κάνουν το χώρο σας πιο φωτεινό. Οι τάσεις του χειμώνα επιβάλλουν στοιχεία της φύσης στο σπίτι σας, με μια άλλη οπτική ματιά.

Βάζα γεμάτα με κουκουνάρια ως στολίδια στο μπουφέ σας, στεφάνια από γuμνά κλαδιά για τα τραπεζάκια σας και πολλές ακόμη ιδέες που μπορείτε να υλοποιήσετε παρέα με τους δικούς σας ανθρώπους. Δε υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να ζείτε το σπίτι σας σε κάθε διάστασή του.

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ