Πάσχα και παιχνίδι... για αγόρια και κορίτσια

hotwheels

Οι γιορτές για τα παιδιά είναι περίοδοι παιχνιδιού. Είτε γιατί έχουν αρκετό χρόνο να παίξουν και να χαρούν, είτε πάλι γιατί θα δεχθούν δώρα από γονείς, νονούς, συγγενείς ή φίλους.

Εμείς προτείνουμε παιχνίδια, διασκεδαστικά, επιτραπέζια, δημιουργικά, για αγόρια και κορίτσια..

kotsetas 1130x300 easter 2021

Λαμπάδα Νεο Σπιτάκι - Βαλιτσάκι Barbie

barbie

Ετοιμάσου για παιχνίδι παντού! Το νέο σπιτάκι της Barbie βαλιτσάκι θα σας ξετρελάνει!

Είναι ένα σπίτι πλήρως εξοπλισμένο με ότι χρειάζεται η αγαπημένη μας Barbie, και διακοσμημένο όπως ένα κανονικό σπίτι. Οι κούκλες δεν περιλαμβάνονται μέσα στη συσκευασία. Το βαλιτσάκι ανοίγει και κλείνει ώστε να το κρατάτε παντού μαζί σας και να μην χάνετε τίποτα! Διαθέτει κουζίνα, κρεβάτι, wc, ντουλάπα, τραπεζάκι, 2 καρέκλες, αξεσουάρ κουζίνας και φυσικά πισίνα που μπορείς να γεμίσεις με αληθινό νερό για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών

Η συσκευασία περιέχει λαμπάδα.

flevotomos 1130x300 easter 2021

Λαμπάδα Hot Wheels City Γκαράζ

hotwheels

Το Hot Wheels City Γκαράζ είναι το μόνο γκαράζ που τα αυτοκίνητα μπορούν να πηδήσουν από τον ένα όροφο στον άλλο. Χρησιμοποιήστε το ασανσέρ για να μεταφέρετε τα αυτοκίνητα σε οποιοδήποτε επίπεδο και σταθμεύστε εκεί ή κατεβείτε πηδώντας στον κάτω όροφο. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους μοχλούς για να καθοδηγήσουν το αυτοκίνητό τους σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ή να πάνε στον κεντρικό όροφο για έναν έλεγχο. Βάλτε βενζίνη και βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια! Κάθε σετ συνδέεται με άλλα σετ της σειράς Hot Wheels City, γκρι πίστες City και επίσης είναι συμβατό και με πορτοκαλί πίστες.

Η συσκευασία περιέχει λαμπάδα.

Επιτραπέζιο 1821 - Πρόσωπα Και Μάχες Της Επανάστασης

epanastasi game

Η Επανάσταση αρχίζει! Στο βιβλιοπαιχνίδι «1821, Πρόσωπα και Μάχες της Επανάστασης», θα διαβάσετε για τις καθοριστικές μάχες της Επανάστασης και για τις Προσωπικότητες που τις σημάδεψαν.Μέσα από τις επικές εικόνες θα μάθετε για τον Αγώνα και τις ηρωικές στιγμές των Ελλήνων Αγωνιστών. Επίσης, θα βρείτε δραστηριότητες για τις Μάχες της Επανάστασης καθώς και για τους πρωταγωνιστές της. Αφού μάθετε για τους ήρωες, λύστε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του βιβλίου και συνεχίστε παίζοντας το παιχνίδι γνώσεων με 3 διαφορετικά είδη ερωτήσεων: α) ερώτηση/απάντηση β) εικόνες γ) γρίφοι. Μάθετε διαβάζοντας και παίζοντας για την Ελληνική Επανάσταση!

psichogios easter

PLAYMOBIL: Ο Ιάσωνας και οι Αργοναύτες

playmo

Οι νέες σειρές της Playmobil ζωντανεύουν στην ελληνική μυθολογία. Ο Ιάσωνας και οι Αργοναύτες είναι ένα από αυτά τα σέτ.

Μαζί με τον Ηρακλή, τον Ορφέα και την Αταλάντη ξεκινούν με την Αργώ από την Ιωλκό, το σημερινό Βόλο, για να φέρουν από την μακρινή Κολχίδα το Χρυσόμαλλο Δέρας.

Περιέχει τέσσερις φιγούρες και προτείνεται για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών. Και κάπως έτσι το μάθημα της ιστορίας... γίνεται παιχνίδι.

Μαθαίνω και Δημιουργώ Εργαστήριο Μηχανικής Αεροπλάνα και Ελικόπτερα

mecanica

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, υπάρχουν και τα δημιουργικά... Αυτά των κατασκευών για παράδειγμα που το παιδί δεν θα παίξει απλά, αλλά θα ακονίσει το μυαλό του.

Ένα φανταστικό σετ για να ανακαλύψει το παιδί την επιστήμη της Αεροναυτικής και τις θεμελιώδεις αρχές της αεροδυναμικής, μέσα από την κατασκευή ρεαλιστικών μοντέλων αεροπλάνων και ελικόπτερων. Το σετ περιλαμβάνει πάνω από 200 εξαρτήματα για τη συναρμολόγηση μερών όπως η άτρακτος, τα πάνελ, οι έλικες, τα γρανάζια, οι τροχαλίες και πολλά άλλα, καθώς και 2 εικονογραφημένα εγχειρίδια που θα το βοηθήσουν να ξεπεράσει κάθε δυσκολία!

Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και άνω.

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ