Χριστούγεννα: εποχή για παιχνίδια και δώρα

playmobil volkswagen t1 camping bus special edition 2

Το παιχνίδι δεν έχει τέλος για τα παιδιά, αλλά αυτή η μαγεία των γιορτών του δίνει άλλες διαστάσεις…

Τα δώρα πάντα ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους… και εκείνα που περιμένουν τα παιδιά κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχουν άλλη αξία.

Εμείς προτείνουμε εδώ παιχνίδια - δώρα για αγόρια και κορίτσια 

auto parts 1130x300xmas 2021

Playmobil Volkswagen Bulli T1 - Special Edition

playmobil volkswagen t1 camping bus special edition 2

Τα Playmobil είναι για πολλά αγόρια (κυρίως) το αγαπημένο τους παιχνίδι. Τόσο που κάποια αγόρια δεν μεγάλωσαν ποτέ και τα Playmobil έμειναν για πάντα στη ζωή τους.

Το Volkswagen Bulli T1 - Special Edition, είναι μια συνεργασία της Playmobil με τη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία, με ένα αποτέλεσμα που θα “συγκινήσει” μικρά και μεγάλα αγόρια, καθώς πρόκειται για ένα όχημα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν και στην πραγματικότητα.

Ένα δώρο που θα ικανοποιήσει το ίδιο τόσο το γιο, όσο και τον πατέρα…

Η ειδική έκδοση του εμβληματικού Volkswagen Bulli T1 κυκλοφορεί σε μία νέα παραλλαγή χρώματος και με μεμονωμένα εξαρτήματα σε εφέ χρωμίου! Είναι εξοπλισμένο με υπέροχα αξεσουάρ για σερφινγκ. Τοποθετήστε τις σανίδες του σερφ στην οροφή και το ταξίδι ξεκινά! 

crunchy piggy 1130x300xmas

Marklin ”Era III Freight Train" Digital Starter Set

26d868049ecdcb8958a294701634b70e1563948004 2

Το τρένο ως παιχνίδι κρύβει εκείνη τη μαγεία του παραμυθιού. Και μπορεί να είναι ένα παντοτινό παιχνίδι καθώς οι μεγαλύτεροι εξελίσσονται και στον μοντελισμό. Ένα παιδί θα ξετρελαθεί με ένα τρενάκι και ίσως να το προσέξει ως κόρη οφθαλμού και να το κρατήσει για πάντα. Ένα starter set της πολύ γνωστής γερμανικής εταιρίας Marklin θα κάνει τον μπαμπά να παίξει με το γιο και να δημιουργήσουν το δικό τους κόσμο δίπλα από τις γραμμές. Πιο πρακτικό στην κλίμακα 1:87 (ΗΟ). 

gerakidis 1130x300 Xmas 2020

Hot Wheels Πίστα Criss Cross

hotwheels 2

Τα αυτοκινητάκια και οι αυτοκινητόδρομοι πάντα ήταν από τα αγαπημένα παιχνίδια των αγοριών. H Mattel ανανεώνει κάθε χρόνο της γκάμα της Hot Wheels και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ με τα μεταλλικά αυτοκινητάκια που τρέχουν πάνω στην πίστα, που έχουν το γκαράζ τους, που σου προσφέρουν χίλιους δύο τρόπους για να παίξεις και να δημιουργήσεις.

Αναζωπυρώστε την περιέργεια και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων του παιδιού σας με αυτό το σούπερ διασκεδαστικό σετ! Ανεβάστε τον ανταγωνισμό με δύσκολες διασταυρώσεις, φουρκέτες, μηχανοκίνητους προωθητήρες και μια τεράστια ζώνη σύγκρουσης! Η ράμπα τροφοδοσίας αυτοκινήτων τροφοδοτεί συναρπαστικές στιγμές αφήγησης και συνεχή αγωνιστική δράση. Το σετ διαθέτει πολλές θέσεις στάθμευσης για εύκολη, βολική αποθήκευση. Λειτουργεί με 4x D μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται.
Περιλαμβάνει ένα όχημα Hot Wheels® για αγωνιστικές περιπέτειες κατευθείαν από το κουτί! 

sampsounis xmas

Barbie 60 Χρόνια - Αστροναύτης

barbie 2

Η Barbie αποτελεί διαχρονική αξία στα χέρια ενός κοριτσιού… Και όσο μεγαλύτερη είναι η συλλογή, τόσο περισσότερο το παιχνίδι δεν τελειώνει…

Barbie υπάρχουν πολλές… αλλά αστροναύτης σίγουρα όχι. Φέτος η ξανθιά κούκλα κυκλοφορεί και με στολή αστροναύτη για διαγαλαξιακό παιχνίδι…

Οι κούκλες Barbie® Επαγγέλματα εμπνέουν τη φαντασία και τους στόχους των παιδιών εδώ και 60 χρόνια! Η Barbie® έχει κάνει περισσότερα από 200 επαγγέλματα και συνεχίζει να εξερευνά νέα! Η Barbie Αστροναύτης γιορτάζει ένα από τα πιο διάσημα επαγγέλματά της. Με κατάλληλη θεματική εμφάνιση και ένα αξεσουάρ για πολλές ιστορίες. Κούκλες με διαφορετικές επιδερμίδες, χρώματα ματιών και χτενίσματα που δημιουργούν πολλές διασκεδαστικές ιστορίες. Ανακαλύψτε όλες τις κούκλες και τα παιχνίδια Barbie® Επαγγέλματα, γιατί όταν ένα κοριτσάκι παίζει με την Barbie®, φαντάζεται όλα όσα μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει. Περιλαμβάνει κούκλα Barbie με εμφάνιση αστροναύτη και αξεσουάρ, όπως ένα κράνος.

Disney Frozen II Κάστρο

disney frozen ii fold and go kastro arendelle set paichnidiou 2

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας “Frozen” και όμως τα κορίτσια δεν έπαψαν να γοητεύονται από τους χαρακτήρες της…

Το κάστρο της Disney ζωντανεύει το παραμύθι και το παιχνίδι δεν έχει τέλος…

Τα παιδιά μπορούν να πάρουν μαζί τους την περιπέτεια του Ψυχρά και Ανάποδα με αυτό το φορητό κάστρο της Arendelle! Το κάστρο της Arendelle είναι εμπνευσμένο από την ταινία της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2 και αποτελείται από 2 ορόφους και πολλά αξεσουάρ διακόσμησης. Όταν έρθει η στιγμή να πάτε σε ένα φιλικό σπίτι, κλείνετε τα έπιπλα του κάστρου, σφραγίζετε τη κλειδαριά στο μπροστινό μέρος και το σηκώνετε από τη λαβή μεταφοράς.

Monopoly Spiderman

monopoly spiderman en hasbro 2

Ορμήστε στη δράση με τον ιστό του Spider-Man στην συναρπαστική εκδοχή της Monopoly: Marvel Spider-Man Edition. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου τα παιδιά μπορούν να φανταστούν ότι προστατεύoυν την πόλη της Νέας Υόρκης από τους Σούπερ-Κακούς. Σε αυτή την εκδοχή, τα πιόνια Monopoly αναπαριστούν 6 ήρωες από το Σύμπαν του Spider-Man. Οι παίκτες μπορούν να πάρουν το μετρό για να κόψουν δρόμο, να ξεκλειδώσουν μια μοναδική ικανότητα του Σούπερ-Ήρωά τους και να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες της εφημερίδας Daily Bugle για να καταστρώσουν σχέδια ενάντια στους αντιπάλους τους. Το επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής, που σχεδιάστηκε για 2-6 παίκτες, αποτελεί ιδανική επιλογή για μια οικογενειακή βραδιά παιχνιδιού και για διασκεδαστικές δραστηριότητες μέσα στο σπίτι.

Kaissa Επιτραπέζιο Mysterium

Mysterium 2

Θα τολμήσετε να περάσετε το κατώφλι του στοιχειωμένου πύργου του Γουόργουικ; Σε αυτό το παιχνίδι συνεργασίας, ένας παίκτης παίρνει το ρόλο του φαντάσματος και οι υπόλοιποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όλοι οι παίκτες έχουν τον ίδιο σκοπό, να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου του φαντάσματος και να του επιτρέψουν να αναπαυθεί. Χωρίς να μιλάει, το φάντασμα προσπαθεί να επικοινωνήσει στέλνοντας οράματα στους παίκτες, οι οποίοι πρέπει να ανακατασκευάσουν τα γεγονότα του μοιραίου απογεύματος, ερμηνεύοντας σωστά τα μηνύματα από το υπερπέραν. Η συνεργασία και η έμπνευση θα τους βοηθήσουν να αποκαλύψουν το δράστη. Όμως ο χρόνος είναι λίγος! Η ομάδα έχει μόνο επτά ώρες για να επικοινωνήσει με το φάντασμα και να λύσει το μυστήριο…Μπείτε μέσα, καθίστε και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει! Ένα επιτραπέζιο για 2-7 άτομα, ηλικίας 10+. Μέση διάρκεια παιχνιδιού 40 λεπτά.

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών