10 Ιδέες για ανδρικό συνδυασμό ρούχων το Πάσχα!

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και παρακάτω θα σου δείξω φανταστικές ιδέες για ιδανικό ανδρικό συνδυασμό ρούχων. Αυτές τις ημέρες, όλοι οι άνδρες θέλουν να είναι καλοντυμένοι αλλά παράλληλα άνετοι και περιποιημένοι χωρίς υπερβολές και χρονοβόρες διαδικασίες.

Θα σου δείξω ποια χρώματα να προτιμήσεις, ποιες παραλλαγές μπορείς να κάνεις και ποιοι συνδυασμοί θεωρούνται ως οι πιο επιτυχημένοι, που δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ. Κάθισε αναπαυτικά και ρίξε μια ματιά σε μοναδικά ανδρικά outfit για τις ημέρες που έρχονται.

dimitroulopoulos easter

Κάνε τον σωστό συνδυασμό ρούχων φέτος το Πάσχα!

1) Σακάκι με πουκάμισο

antras1Συνδυάζοντας ένα σακάκι με πουκάμισο, πετυχαίνεις έναν διαχρονικό συνδυασμό που χαρίζει κομψότητα και στυλ σε κάθε άνδρα. Παίξε με διαφορετικά χρώματα σε σακάκι και παντελόνι, αλλά απόφυγε μια μεγάλη αντίθεση στο πουκάμισο.

avgeros easter

2) Δερμάτινο jacket

antras2Το δερμάτινο μπουφάν, παραπέμπει σε δυναμικούς άνδρες με ισχυρή προσωπικότητα. Διάλεξε το σε ένα χρώμα που προτιμάς αλλά που θεωρείται κλασικό και μπορείς να το φορέσεις για πολλά χρόνια, όπως καφέ σκούρο, κάμελ ή μαυρο και συνδύασε το με πουκάμισο, μπλουζάκι και υφασμάτινο παντελόνι. Για πιο νεανικό και ανέμελο look, επίλεξε το τζιν παντελόνι.

ladas pasxa 1130X300

3) Jean μπουφάν

antras3Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να ντυθείς με jean μπουφάν και παράλληλα να δείχνεις κομψός, ξανασκέψου το. Συνδυάζοντας το με ένα τζιν παντελόνι σκούρου χρώματος και ένα καλό πουκάμισο, έχεις ένα περιποιημένο και μοντέρνο outfit που όλοι θα θαυμάσουν.

sampsounis easter

4) Σακάκι με jean

antras4Για εσένα που σου αρέσει το πιο casual ντύσιμο, διάλεξε το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και φόρεσε το με ένα καλό σακάκι και ένα μπλουζάκι. Το αποτέλεσμα είναι φινετσάτο και παράλληλα εξαιρετικά γοητευτικό.

 

 

 

 

 

5) Σακάκι με πουλόβερ

antras5Το πουλόβερ, πάντα χαρίσει σικ εμφανίσεις σε κάθε άνδρα. Συνδυάζοντας το με ένα σακάκι και ένα τζιν ή ένα υφασμάτινο παντελόνι πετυχαίνεις έναν μοναδικό αποτέλεσμα που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

 

 

 

 

6) Πουκάμισο και παντελόνι

antras6Από τους πιο ασφαλείς, διαχρονικούς και γοητευτικούς συνδυασμούς το υφασμάτινο παντελόνι με ένα καλό πουκάμισο, δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και μπορεί να σε συνοδέψει κάθε ώρα της ημέρας.

 

 

 

 

 

 

7) Καμπαρντίνα με jean

antras7Η καμπαρντίνα είναι το κατάλληλο πανωφόρι για αυτήν την εποχή. Συνδύασε το με ένα μπλουζάκι και ένα τζιν παντελόνι για πιο casual αλλά κομψή εμφάνιση. Αν θέλεις κάτι λίγο πιο επίσημο, διάλεξε υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο.

 

 

 

 

 

 

8) Ζακέτα με υφασμάτινο παντελόνι

antras8Η ζακέτα είναι ένα πολύ σικ ρούχο που φοριέται πολύ την άνοιξη, αντί του μπουφάν. Συνδύασε την με ένα υφασμάτινο παντελόνι και σίγουρα θα είσαι από τους πιο κομψούς της παρέας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9) Μακριά μπλούζα

antras9Για νεανικό και κομψό ντύσιμο επίλεξε μια μακριά μπλούζα με το αγαπημένο σου σκούρο τζιν παντελόνι. Θα είσαι εξαιρετικά μοντέρνος και φινετσάτος και σίγουρα θα ακούσεις τα καλύτερα σχόλια για το ντύσιμο σου.

 

 

 

 

 

 

 

10) Πουλόβερ με υφασμάτινο παντελόνι

antras10

Για τις πιο κρύες μέρες του Πάσχα, μπορείς να κινηθείς σε ένα πουλόβερ και ένα υφασμάτινο παντελόνι. Θα σου χαρίσει στυλ και μοναδική γοητεία.

Όλοι αυτοί οι συνδυασμοί ρούχων θα σε βοηθήσουν να ντυθείς σωστά πάντα ανάλογα με το δικό σου στυλ και ύφος. Ότι και αν επιλέξεις, θα είσαι σίγουρα από τους πιο καλοντυμένους και κομψούς άνδρες για αυτές τις γιορτές.

Πηγή: the-man.gr

Πίσω στο Πασχαλινό Αφιέρωμα

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ