Πάσχα και παιχνίδια...

 Κακά τα ψέματα... Η λαμπάδα στη συσκευασία είναι απλά η αφορμή...

Η ουσία είναι το παιχνίδι..

Προτάσεις με επώνυμες εταιρίες παιχνιδιών, για όλα εκείνα που ζητούν αγόρια και κορίτσια αυτό το Πάσχα...

LEGO City Διάσωση από την Πυρκαγιά στο Μπέργκερ Μπαρ

Lampada lego

Σώσε τα μπέργκερ! Το σήμα του μπέργκερ μπαρ της LEGO® City έπιασε φωτιά και ο ιδιοκτήτης χρειάζεται τη βοήθειά σου.

Πάρε μαζί σου τη φιάλη οξυγόνου, ανέβα στο πυροσβεστικό όχημα και κατευθύνσου προς το Μπέργκερ μπαρ ενώ η πυροσβέστης συνεργάτης σου τρέχει μπροστά με τη μηχανή της.

Όταν φτάσεις, στόχευσε με την αντλία και άρχισε να σβήνεις τη φωτιά. Μπορείς να τη σβήσεις πριν κάψει εντελώς το κατάστημα με τα μπέργκερ; Και μην ξεχάσεις να σβήσεις τον κάδο σκουπιδιών που καίγεται!

terzis optica

Λαμπάδα Nerf Mega Accustrike Bulldog

lampada nerf

Μετακίνησε τη λαβή για να αλλάξεις τις λειτουργίες με 1 γρήγορο και εύκολο βήμα! Γύρισε τη λαβή προς τα κάτω για να επεκτείνεις αυτόματα το απόθεμα από βελάκια και να έχεις καλύτερη ορατότητα. Ο εκτοξευτής Nerf Mega Bulldog είναι μέρος της σειράς AccuStrike και διαθέτει βελάκια σχεδιασμένα για μεγαλύτερη ακρίβεια. Μπες στη μάχη με τα βελάκια ακριβείας Nerf Mega.

Τοποθέτησε 3 βέλη στο μπροστινό μέρος του εκτοξευτή, τράβηξε τη λαβή προς τα πίσω και πάτα τη σκανδάλη για να εκτοξεύσεις 1 βέλος. Ο χώρος αποθήκευσης στον εκτοξευτή είναι για 3 βελάκια. Οι παίκτες μπορούν να επεκτείνουν το απόθεμα, να αυξήσουν την ορατότητά τους και να εστιάσουν στον στόχο τους. Περιλαμβάνει 6 Mega βελάκια AccuStrike Nerf.

Ο εκτοξευτής είναι επίσης συμβατός με τα βελάκια Nerf Mega (πωλούνται ξεχωριστά). Γίνε “bulldog” στο πεδίο της μάχης με τον εκτοξευτή Mega Bulldog Nerf AccuStrike!

Λαμπάδα Barbie Ελικόπτερο

Lampada Barbie

Το Ελικόπτερο της Barbie® ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και απογειώνει τη φαντασία των παιδιών. Σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις και ασημί περιστρεφόμενους έλικες. "Πετάξτε" στον αέρα και δείτε τον κόσμο από ψηλά. Στο εσωτερικό υπάρχει χώρος για δύο κούκλες (πωλούνται ξεχωριστά), πιλοτήριο και ζώνες ασφαλείας.Περιλαμβάνει ελικόπτερο και κερί. Η κούκλα δεν περιλαμβάνεται.

ntoas pasxa1130Χ300

Λαμπάδα Καραγκιόζης - Ο Μέγας Αλέξανδρος & Το Φίδι

lampada karagkiozis

Ο σχεδιασμός της κούκλας του καραγκιόζη, του Μέγα Αλέξανδρου και του καταραμένου φιδιού, έχει βασιστεί στις αυθεντικές φιγούρες θεάτρου σκιών του του Γιάννη Νταγιάκου από την αγαπημένη παράσταση "O Μέγας Αλέξανδρος και το Καταραμένο Φίδι".Τα κείμενα που εκφωνούν οι κούκλες είναι επίσης αυθεντικά και βασίζονται στην ιστορία της συγκεκριμένης παράστασης.Οι μουσικές που ακούγονται από τις κούκλες αποτελούν τα αυθεντικά κομμάτια που έπαιζε ο μεγάλος δάσκαλος Ευγένιος Σπαθάρης.Περιλαμβάνει: 3 ηλεκτρονικές κούκλες που εκφωνούν ατάκες της παράστασης.Dvd με 3 παραστάσεις καραγκιόζη.

Λαμπάδα Pj Masks Όχημα & Φιγούρα & Περικάρπιο

lampada pitzamoiroes

Ώρα για δράση με τους Πιτζαμοήρωες! Φανταστική φιγούρα με το όχημά της για τρελές ταχύτητες και επιπλέον φιγούρα με αξεσουάρ και σακίδιο πλάτης που φωτίζει και σε ταξιδεύει σε εναέριες περιπέτειες. Φόρεσε το περικάρπιο και γίνε ο αγαπημένος σου Πιτζαμοήρωας! Κάθε σετ περιέχει: Φιγούρα 10 εκ. Πιτζαμοήρωα με το όχημά του και ειδικό αξεσουάρ, Φιγούρα 10 εκ.Πιτζαμοήρωα με εξοπλισμό και σακίδιο πλάτης που φωτίζει, λούτρινο βραχιολάκι Πιτζαμοήρωα, 1 κερί. Δώρο 1 μπρελόκ & 1 χάρτινη μάσκα του Ρομέο.

Λαμπάδα Λούτρινο TY Τσάντα Πλάτης & Λούτρινο Κλιπ

lampada tsanta

Λαμπάδα TY τσάντα πλάτης και χνουδωτό κλιπ σε απίθανα σχέδια, για να τα παίρνεις μαζί σου κάθε στιγμή!

Cars 3 Crazy 8 Πίστα Σύγκρουσης

Lampada cars

Ζήστε ξανά τις πιο συναρπαστικές κόντρες από την ταινία Disney Pixar Cars 3! Ο Κεραυνός Μακουίν έχει τώρα να αντιμετωπίσει νέες δυναμικές προκλήσεις!

Δώστε ώθηση στις μηχανές σας και δείτε τα οχήματα να τρέχουν και να συγκρούονται με εμπόδια στη διαδρομή!

Το σετ περιλαμβάνει βαρέλια, ελαστικά και άλλα αξεσουάρ καθώς και τον Κεραυνό Μακουίν, όχημα κλίμακας 1:55, με σχέδια λάσπης για να ξεκινήσει αμέσως η δράση!

Ο πρώτος παίκτης που θα ρίξει το λεωφορείο της Μις Φρίτερ κερδίζει! Η δράση δεν σταματά με 3 διαφορετικές διαμορφώσεις, εμπόδια και προκλήσεις ταχύτητας. Τα υπόλοιπα αυτοκινητάκια πωλούνται ξεχωριστά.

Πίσω στο Πασχαλινό Αφιέρωμα

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo