Πανακότα ανανά με ζάχαρη καρύδας, χωρίς λακτόζη

Γλυκιά καλημέρα και μια δροσερή κι ελαφριά πανακότα είναι ό,τι καλύτερο για τις μέρες καύσωνα που μας θυμήθηκαν! 
 
Φρουτένια με την γλύκα του ανανά και της ζάχαρης καρύδας αυτή η πανακότα μπορεί να γίνει σκέτη ή να βάλουμε σαν βάση της μερικά σαβαγιάρ έτσι... για να γίνει λίγο διαφορετική κάτι σαν ...τούρτα πανακότα.
 
Αν πάλι δεν θέλουμε τα σαβαγιάρ ...κανένα πρόβλημα!
 
Είναι μια κλασσική, δροσερή κρεμούλα που αφήνει την καλύτερη εντύπωση σε όποιον την γευθεί. 
 
Εξάλλου, ανανάδες, καρύδες, μάνγκο και άλλα εξωτικά φρούτα είναι πια καλοδεχούμενα ακόμα και στο καθημερινό, ελληνικό τραπέζι. 
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών