Φασολάκια λαδερά

Ζώντας σε μια Μεσογειακή χώρα με έναν τεράστιο πλούτο λαχανικών και φρούτων η νοστιμιά ενός πιάτου δεν εξαρτάται πάντα από κάποια πολύπλοκη τεχνική μαγειρέματος ή κάποια ακριβά και σπάνια υλικά.
 
Αντίθετα, θα έλεγα, τα ταπεινά, καθημερινά υλικά που παράγονται σε αφθονία στη χώρα μας όταν είναι φρέσκα και καλής ποιότητας εξυψώνονται σε μοναδικής νοστιμιάς πιάτα που συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του ανθρώπου που τα καταναλώνει.
 
Το ότι το ελληνικό-μεσογειακό μικροκλίμα παίζει τεράστιο ρόλο στη νοστιμιά και την ποιότητα των πρώτων υλών το συνειδητοποίησα όταν ήμουν στον Καναδά όπου υπήρχαν όλα τα λαχανικά αλλά η νοστιμιά τους ήταν πολύ κατώτερη των αντίστοιχων ελληνικών.
 
Δεν είναι τυχαίο ότι οι τουρίστες λατρεύουν την ελληνική-μεσογειακή κουζίνα!
 
Μια διαχρονική συνταγή θα σας δώσω σήμερα... απλή, καθημερινή, εύκολη με μεγάλη νοστιμιά σε κάθε εποχή γιατί, ας μη ξεχνάμε, φασολάκια μπορούμε να βρούμε όλο τον χρόνο στη χώρα μας, το καλοκαίρι φρέσκα και τις υπόλοιπες εποχές κατεψυγμένα.
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ