Ταρτελέτες με αλμυρή γέμιση σε χρόνο ρεκόρ

Σνακ, μεζές για μπύρα ή και ούζο αλλά και κρασάκι, κανονικό φαγητό αν θέλουμε αλλά και για μπουφέ ή πικ νικ... μικρές ταρτελέτες γεμάτες με τυριά, ελιές, ντομάτα και δυόσμο... φρέσκο αρωματικό δυόσμο... με άλλα λόγια... νοστιμότατες, αρωματικές, μεσογειακές ταρτελέτες.

Σήμερα, ακόμη μια συνταγούλα εύκολη, νόστιμη και καλοκαιρινή αλλά αλμυρή αυτή τη φορά με σφολιατάκια βουτύρου που είναι από τα αγαπημένα μου.

Αυτά τα σφολιατάκια σας εγγυώμαι... μόλις γίνουν ...εξαφανίζονται!!!

Δεν προλαβαίνουν να κρυώσουν καλά καλά και η πιατέλα είναι ήδη άδεια.

Κι αν συνοδεύονται με κρύα κρύα μπυρίτσα... εεεεε, τότε ...απογειώνονται κι αυτά κι εμείς μαζί!! 

Η υπέροχα τριφτή σφολιάτα μαζί με την αλμυρούτσικη γεύση του τυριού, την πικάντικη της ελιάς, τη μεσογειακή της κατακόκκινης ώριμης ντομάτας που ταιριάζει απίστευτα με την καλοκαιρινή δροσιά του δυόσμου τα κάνει μοναδικά!!!

Είναι ωραιότατα... σας διαβεβαιώ για τις καλοκαιρινές βραδιές στη βεράντα και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε φιλικά τραπέζια!!

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ