Κατακόκκινες μπουκιές με πέστο παντζαριού και πεκορίνο

Με κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια "τριλογία" με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό.  

Το μόνο που χρειάζεται αυτός ο υπέροχος "πολτός" είναι ένα κρακεράκι ή μια μπρουσκέτα, λίγο τυρί κρέμα και ένα καταπράσινο φυλλαράκι ρόκα για να φτιάξουμε ένα μεζεδάκι πρώτης τάξεως που, όπου κι αν εμφανιστεί... καίει καρδιές και στέλνει στα ουράνια ...ουρανίσκους!

Μια εύκολη λύση για ένα μεζεδάκι που μπορεί να σταθεί τόσο σε μπουφέ όσο και σε ένα γεύμα σαν ορεκτικό και με τα χρώματά του καλωσορίζει την άνοιξη που... πλησιάζει! 
 
Προσωπικά, τα πέστο... κάθε είδους τα λατρεύω!
 
Αναδεικνύουν χρώματα, αρώματα, γεύσεις σε υπέρτατο βαθμό, γίνονται από μεζεδάκια μέχρι κανονικό κολατσιό και με λίγη φαντασία ... υπέροχα συνοδευτικά ή ακόμη και dressing πολύ ιδιαίτερα! 
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ