Αρωματική πράσινη σκορδαλιά

'Ενα ντιπ με σκόρδο ή αλλιώς μια αρωματική και ταυτόχρονα ελαφριά σκορδαλιά έχει πάντα θέση σε ένα τραπέζι είτε αυτό φιλοξενεί έναν καλοτηγανισμένο μπακαλιάρο είτε μια καλοψημένη μπριζόλα ή ακόμα περισσότερο ένα ροδοψημένο φιλέτο κοτόπουλου.

Πόσες χρήσεις μπορεί να έχει αυτό το καταπράσινο σκορδάτο ντιπ, ειδικά όταν έχεις την δυνατότητα να αυξάνεις και να μειώνεις το σκόρδο που θα του προσθέσεις, δεν μπορείς να φανταστείς!

Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα το βαρεθείς ποτέ και πάντα θα ανακαλύπτεις νεόυς τρόπους για να το φιλοξενήσεις στο τραπέζι σου!

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Studio Μαθηματικών