Κιμαδόσουπα - γιουβαρλάκια στη χύτρα ταχύτητας

Καλημέρα!
 
Σας αρέσουν τα γιουβαρλάκια αλλά δεν προλαβαίνετε να τα φτιάξετε γιατί απαιτούν τον χρόνο τους και κάποια διαδικασία;
 
Σας έχω τη λύση που την έχουμε εφαρμόσει ήδη αρκετές φορές μια και ο παππούς μας θέλει τα γιουβαρλάκια διαλυμένα μέσα στη σούπα.
 
Αυτός ήταν ο λόγος που για πρώτη φορά δοκιμάσαμε αυτό που εγώ ονομάζω κιμαδόσουπα-γιουβαρλάκια.
 
Μια γρήγορη λύση, νόστιμη που η γεύση της δεν διαφέρει από τα γιουβαρλάκια.
 
Κι επειδή ο Μάιος εφέτος μας τυραννάει λίγο με βροχές και σχετικά χαμηλή, για την εποχή και την Ελλάδα, θερμοκρασία είπαμε να φτιάξουμε την κιμαδόσουπα.
 
Θεϊκή θα την χαρακτήριζα και φυσικά δεν χρειάζεται να την απολαύσουμε καυτή ή πολύ ζεστή γιατί και χλιαρή μια χαρά είναι για να μην σας πω το ένοχο μυστικό μου ότι εγώ την απολαμβάνω και κρύα... ναι, όχι ακριβώς από το ψυγείο αλλά σε θερμοκρασία δωματίου με μπόλικο λεμονάκι.
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ