Μπάρες με πουρέ μήλου και νιφάδες βρώμης

Μια συνταγή από το Taste of Life by Betty

Αυτές οι μπάρες είναι μαλακά, χορταστικά κομμάτια απόλαυσης που χαρίζουν ενέργεια, σε χορταίνουν και σου προκαλούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το αίσθημα του χορτασμού και της πληρότητας. Είναι φτιαγμένα με υλικά που περιέχουν πρωτεΐνη χωρίς όμως να φορτώνουν τον οργανισμό με λιπαρά ενώ περιέχουν πουρέ μήλου ο οποίος αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη και χαρίζει άρωμα , γεύση και βελούδινη υφή…το αμύγδαλο στην επιφάνεια απλά τελειοποιεί το αποτέλεσμα…

Υλικά:

200 γρ, νιφάδες βρώμης

250 γρ. πουρέ μήλου

200 γρ. κρέμα τυρί

150 ml  γάλα βρώμης ή αμυγδάλου

2 αυγά

70 ml ηλιέλαιο

1 βανίλια

Λίγη κανέλα

2 κ.σ.  καστανή ζάχαρη

1 χούφτα ψιλοκομμένα αμύγδαλα

Άχνη ζάχαρη ή σιρόπι σφενδάμου ή χαρουπόμελο για το σερβίρισμα

poyres mhloy3poyres mhloy9mpares mhlo bromh2mpares mhlo bromh3mpares mhlo bromh4mpares mhlo bromh5mpares mhlo bromh6mpares mhlo bromh7mpares mhlo bromh8mpares mhlo bromh9mpares mhlo bromh10mpares mhlo bromh11mpares mhlo bromh12mpares mhlo bromh13xmpares mhlo bromh14mpares mhlo bromh15mpares mhlo bromh16mpares mhlo bromh17

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε πρώτα τον πουρέ μήλου. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε όλα τα υλικά μέχρι και την κανέλα και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να ενωθούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά. Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό ταψί 20x25 ή σε απλό σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα και σκορπίζουμε στην επιφάνεια το αμύγδαλο και την καστανή ζάχαρη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο για 35 λεπτά περίπου. Περιμένουμε να κρυώσει ελαφρώς, κόβουμε σε κομμάτια, πασπαλίζουμε με άχνη ή ραντίζουμε με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι ή χαρουπόμελο και σερβίρουμε.

Είναι ιδανικό για πρωινό μαζί με λίγες κουταλιές γιαούρτι.

Καλή επιτυχία!  Τη συνταγή για τον πουρέ μήλου θα βρείτε αν κάνετε κλικ εδώ!

Βρείτε περισσότερες συνταγές στο Taste of Life by Betty 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ