Προτάσεις διασκέδασης για το τριήμερο 9-11/11

Προτάσεις διασκέδασεις για όμορφο τριήμερο εντός των τοιχών...

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου

Latin Party από την «Χοροκίνηση»
Σε μια βραδιά αφιερωμένη στο latin σας προσκαλεί απόψε στο «Επαρχείον» η σχολή χορού «Χοροκίνηση» λίγο μετά τις 10:30 μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς latin και όχι μόνο αφού σας περιμένει χορός, τραγούδια, διασκέδαση και χαμογελά με την πιο ξεχωριστή latinoπαρέα του Πύργου. Μην λείψει κανείς.

Ο Γιάννης Σοφιλλάς στο «Sinner»
O Γιάννης Σοφίλλας είναι ένας δυναμικός νέος καλλιτέχνης που παίζει τη Λύρα με ιδιαίτερο τρόπο. Σας περιμένει απόψε στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας για μια μοναδική βραδιά γεμάτη πολύ μουσική και χορό.

A special cocktail night στο «Bardoo»
Απόψε μπορείτε να απολαύσετε στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα μια βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι και ποτό καθώς σας προσκαλούν για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar»
Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Get Mad στο «Deko»
Ένα εντυπωσιακό μείγμα pop και λαϊκού προκαλεί τα βράδια της νέας σεζόν στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Σας περιμένουν σε μια νέα εκδοχή των events «Get Mad» με τον dj KAS να σας ανεβάζει την διάθεση Μαζί του θα είναι και οι djs John Bousoutis & Mike. Μην το χάσετε.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»
Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Ελληνική βραδιά στο «Pallas café-bar»
Αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου είστε καλεσμένοι μαζί με τη Α΄ Λυκείου Λεχαινών σε μια μοναδική ελληνική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά! Σας περιμένουν με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση. Εσείς θα λείπετε;

A music trip to the 00’s στο «Bardoo»
Ένα μουσικό ταξίδι στις αναμνήσεις της δεκαετίας των 00’s σας υπόσχεται αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου το «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Σας περιμένουν για να ταξιδέψετε μαζί σε αγαπημένες επιτυχίες της εποχής αυτής.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»
Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

«Central Saturdays» στο «Central»
Το αγαπημένο σας πάρτι επέστρεψε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου σε μια άκρως ελληνική βραδιά στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»
Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Fuego»
Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Saturday Night στο «Mokai»
Αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Famous Saturdays στο «Deko»
Στα Σάββατα πάντα θα ψάχνεις όσα σου έλειψαν, τις αυθόρμητες στιγμές, τις αναμνήσεις που αγάπησες, τους ανθρώπους που έμαθες να μοιράζεσαι γι’ αυτό και κάθε Σάββατο το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, που δεν έχει προηγούμενο και σας υπόσχονται να σας ανεβάσουν το κέφι με επιτυχίες του παρελθόντος.

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»
Αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Σας περιμένουν για μια απολαυστική βραδιά.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Karaoke Sundays στην «Palaia Agora»
Κάθε Κυριακή το ραντεβού είναι γνωστό, μια βραδιά αφιερωμένη στο καραόκε σας περιμένει αυτή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην «Palaia Agora».  Η παράδοση αυτή που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο μαγαζί, συνεχίζεται και φέτος και σας προσκαλεί να βάλετε φωτιά στα μικρόφωνα. Εσείς θα λείπετε;

Join The Breakfast Club στο «My Friend’s»
Κάθε Κυριακή ένας μπουφές πρωινού σας περιμένει στο «My Friends Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη. Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με διάφορες γεύσεις από τον σεφ Κώστα Ρούτση.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»
Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

Cocktail Night στο «Factory»
Αυτήν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ!

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo