Αυτά θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Μαρτίου

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε τον Φεβρουάριο, έναν μήνα που κύλησε σχετικά γρήγορα και εύκολα για όλα τα ζώδια, ας δούμε ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Μάρτιο που έρχεται.

Κριός

Η στιγμή για να εκφράσετε το πώς νιώθετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έφτασε. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι και τις 16 Μαρτίου και σας ευνοεί, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά. Μικρή πίεση θα υπάρχει στα επαγγελματικά, που θα απορροφήσει αρκετό από τον δυναμισμό σας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη βρισκόταν στον Υδροχόο τον Φεβρουάριο και ο Κρόνος τον εγκαταλείπει και εισέρχεται στους Ιχθύς τον Μάρτιο, κάνοντας τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο ευνοϊκούς μήνες για όσους έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο. Αυτά τα αστρολογικά γεγονότα αντιπροσωπεύουν μια σημαντική αλλαγή. Αλλαγή που βοηθά τους Υδροχόους να μην νιώθουν περιορισμένοι, ενώ ακόμα κι αν δεν είναι τώρα ξεκάθαρα ορατό, λίγο πιο μετά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ρομαντικούς ανθρώπους και να δείτε την καριέρα σας να εξελίσσεται. Για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει να οργανώσετε καλά τις σκέψεις σας και να μη παρεκκλίνετε από τον προγραμματισμό σας.

Ιχθύς

Προκλήσεις και προβληματισμοί θα υπάρξουν αυτόν τον μήνα, αλλά μόνο για καλό. Μιλήστε για τα σχέδιά σας, βγείτε βόλτες, γνωρίστε κόσμο, αλλά διατηρήστε τις αποστάσεις που πρέπει. Μην παρασύρεστε και ακολουθήστε το ρεύμα των εξελίξεων. Ο Κρόνος περνά στο ζώδιό σας φέρνοντας αλλαγές, τις οποίες μπορεί να αντιλαμβάνεστε στην αρχή ως δυσάρεστες, αλλά θα δείτε πως όλα γίνονταν για το συμφέρον σας.

Πηγή: marieclaire.gr - Photo by Dayne Topkin on Unsplash

Tags: Ζώδια

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ