Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η σημερινή πρώτη έκλειψη Ηλίου για το 2023

Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.

Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη Ηλίου για το 2023 η οποία είναι ιδιαίτερη καθώς γίνεται στην τελευταία μοίρα του Κριού, λίγες μόλις ώρες πριν ο Ήλιος αλλάξει ζώδιο και περάσει στον Ταύρο. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την έντονη παρόρμηση που θα φέρει αυτό το φεγγάρι και την ανάγκη να κλείσεις κάποιες καταστάσεις με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να μην υπάρχουν πλέον ως εκκρεμότητες για εσένα. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις σου χρειάζονται προσοχή και καθόλου παρόρμηση, ώστε να βγεις ωφελημένος από  αυτές.

Κριός

Βγαίνει στην επιφάνεια η αντιδραστική ταυτοχρόνως και μαχητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα εναντιωθείτε σε τυχόν εξουσιαστικές διαθέσεις τρίτων, δώστε προσοχή στον τρόπο χειρισμού σας ελλοχεύει κίνδυνος ρήξεων και εντάσεων.

Ταύρος

Σε τυχαία συνάντηση θα ακούσετε λόγια που μάλλον δεν θα τα περιμένετε, ίσως να μπερδευτείτε, η σημερινή όψη θα δημιουργήσει ασάφειες. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά ανοίγοντας προοπτική επανένωσης.

Δίδυμοι

Δεχτείτε με θετικότητα τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, για τους προσφάτως χωρισμένους  πίσω απο μια τυπική και ουδέτερη πρόταση θα κρύβεται συμβάν επανένωσης.

Καρκίνος

Ίσως να λάβετε πρόταση για ερωτικό ραντεβού από πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που δυσκολευτείτε να πάρετε την απόφαση να πείτε ναι, σας φανερώνω πως τίποτα το αρνητικό δεν θα συμβεί. Θα γίνει προσπάθεια να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας, θα λύσετε απορίες.

Λέων

Εσείς που διανύετε περίοδο τσακωμού ή χωρισμού μια τυχαία συνάντηση θα δώσει τέλος στην απόσταση σας, έρχεται θερμή επανασύνδεση με έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Κατόπιν αποκαλυπτικής ερωτικής συζήτησης αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο σκέψης, απαλλάσσετε από αρνητικές υποψίες.

Παρθένος

Σήμερα θα είστε κάπως δύσκολοι συνομιλητές, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξουν διαφωνίες, προσοχή γιατί θα στηρίζεστε σε λάθος συμπεράσματα. Τάσεις καχυποψίας δεν θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στα ερωτικά  σας αισθήματα, εκδηλωθείτε χωρίς ανασφάλειες, χωρίς αναστολές.

Ζυγός

Είναι μια πιο εσωστρεφής, πιο βαθιά και έντονη περίοδος του χρόνου. Ολοκληρώνεις έναν ηλιακό κύκλο που έδινε έμφαση στις σχέσεις σου και τώρα εξερευνάς ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας και μοιράσματος. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί μέχρι τις 21/5 σε ενδιαφέρει περισσότερο να σκάψεις βαθιά παρά να αρκεστείς στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Σκορπιός

Ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με το ζώδιο σου σήμερα και αυτός ο κύκλος ενός μήνα μπορεί να είναι για να έρθεις σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση και να συνειδητοποιήσεις τι χρειάζεσαι και θέλεις από τη ζωή σου.

Τοξότης

Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα και νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για τη δουλειά σου και ως αποτέλεσμα η απόδοση σου βελτιώνεται τον επόμενο μήνα. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για να αναλάβεις τις καθημερινές σου υποθέσεις. Οργανώνεσαι και βάζεις τάξη στις υποχρεώσεις σου σύμφωνα με τον βαθμό προτεραιότητας.

Αιγόκερος

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά την ατομικότητα και τη δημιουργική σου έκφραση. Οι επόμενες εβδομάδες είναι για να εκφράσεις τα ταλέντα, τις ικανότητες, αλλά και τα συναισθήματά σου.

Υδροχόος

Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σήμερα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/5. Κατά τη διάρκεια αυτού του φιλικού, σταθεροποιητικού κύκλου θα προσθέσεις περισσότερο συναίσθημα στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθείς

Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα ξεκινώντας έναν κύκλο αυξημένης περιέργειας, μάθησης και πνευματικής δραστηριότητας. Φέτος ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος αμέσως μετά την έναρξη της διέλευσης του Ήλιου, κάτι που μπορεί να υποδεικνύει κάποιες επιπλοκές.

Πηγή: In.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ