Μάιος 2023: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι κερδίζουμε και τι χάνουμε τον Μάιο;

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, φέρνει πιο ξεκάθαρες προοπτικές.

Mε τη Σελήνη στον άξονα του Σκορπιού (Πανσέληνος/Εκλειψη 5/5) και του Ταύρου (Νέα Σελήνη 19/5), η απώλεια και η απόκτηση χορεύουν ένα ιδιαίτερο ταγκό. Τι κερδίζουμε και τι χάνουμε; Ευτυχώς, ο Δίας στον Ταύρο (17/5) και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (15/5) δίνει απαντήσεις.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ενας μήνας για υπογλώσσια. Η Σεληνιακή Εκλειψη (5/5) κλονίζει μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (19/5) προσφέρει ένα restart τόσο ολικό, που το λες και ηλεκτροσόκ. Αλλά ΟΚ, με Ερμή στο ζώδιό σου και σε ορθή πορεία από 15/5 θα βρεις τελικά λύσεις σε όλα, οπότε άσε τα υπογλώσσια και πιες ένα κρασάκι. Εχεις και γενέθλια.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

ΟΚ, η ρουτίνα σου σίγουρα δεν είναι αυτή που είχες συνηθίσει. Αλλά αυτός ο μήνας, ειδικά από τις 15/5 και μετά με τον μπαμπά Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία, θα σου θυμίσει πως όσο το Διδυμίσιο μυαλό σου μπορεί να κατεβάζει ιδέες με την ταχύτητα του φωτός και να εμπνέεται από το παρελθόν για να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον, κανείς δεν μπορεί να σε νικήσει.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μαθήματα θάρρους σού παραδίδει ο Αρης όλο τον Μάιο και καλά θα κάνεις να κρατάς σημειώσεις. Ετσι, την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί κάποιος ανάγωγος από το παρελθόν σου (κάτι εξαιρετικά πιθανό την πρώτη εβδομάδα του μήνα), να τον στείλεις με συνοπτικές διαδικασίες από κει που ήρθε. Και να κάνεις χώρο για νέες αγάπες.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δεν ήσουν και ποτέ κανένα μνημείο αυτοσυγκράτησης. Αλλά η έμφυτη (τόλμη και) γοητεία σου σε γλιτώνει συνήθως από τις κακοτοπιές. Αυτόν το μήνα όμως ο Αρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο hot tempered από ποτέ και το πέρασμα του Δία στον οίκο της καριέρας δεν σε βοηθάει να επιδείξεις μια κάποια ταπεινοφροσύνη. Θυμήσου: θαυμαστές χρειάζεσαι, όχι εχθρούς.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Σεληνιακή Εκλειψη και ο Αρης σού ψιθυρίζουν να κόψεις απ’ τη ζωή σου φιλίες που δεν σε καλύπτουν, ενώ η Νέα Σελήνη σε καλεί να κλείσεις solo ticket για κάπου εξωτικά ώστε να αποκτήσεις νέες εμπειρίες ζωής. Η αστρολόγος σου λέει να περιμένεις ως τις 15/5, να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία.

Ζυγός 

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί δεν τσακώνονται – αλλά όταν τσακώνονται, τσακώνονται. Και με τον Αρη να δυναμιτίζει όλες σου τις επαφές με συναδέλφους ως τις 20/5, αν δεν θες να τσακωθείς ακόμα και με τα πληκτρολόγια στο γραφείο, σου προτείνω να πάρεις λίγο time off. Διάβασε ένα βιβλίο, κάνε πλάνα για μελλοντικά ταξίδια (δεν έχεις λεφτά τώρα). Τα ξαναλέμε από Ιούνιο.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ακόμα και στις πιο παρανοϊκές στιγμές σου, ξέρεις πως ο χειρότερος εχθρός κρύβεται στον καθρέφτη σου. Αυτό συμβαίνει και αυτόν το μήνα, με τους πλανήτες να σου προσφέρουν απλόχερα ευλογίες σε αισθηματικά και επαγγελματικά, αλλά την Πανσέληνο/Εκλειψη στο ζώδιό σου να σε κάνει να τα βλέπεις όλα με καχυποψία. Μη σου βάζεις τρικλοποδιές, κρίμα είναι.

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το πολύ παρελθόν κάνει κακό στην υγεία. Καλείσαι να αφήσεις πίσω όλα όσα κάποτε σε καθόριζαν (φτάνει, τα έκλαψες αρκετά) και να βρεις τρόπους να χτίσεις ένα παρόν που σου κάνει καλό. Ξεκίνα βάζοντας όρια: σε σχέσεις, κακές συνήθειες, και απεγνωσμένα φλερτ, από τις 17/5 και μετά. Συνέχισε βάζοντας τον εαυτό σου πρώτο.

Αιγόκερως 

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Σίγουρα έχεις ακόμα εσωτερικευμένα τραύματα που πρέπει κάποια στιγμή ν’ αντιμετωπίσεις (14 χρόνια Πλούτωνα στο ζώδιό σου δεν ξεχνιούνται σε δύο μήνες). Αλλά καλύτερα να εστιάσεις σε όλα όσα (και όσους) σε ενθουσιάζουν. Και δεν είναι και λίγα. Ο Αρης στον οίκο των σχέσεων σε κάνει να διεκδικείς όσα σου αξίζουν.

Υδροχόος 

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αυτόν το μήνα νιώθεις την πίεση στον άξονα καριέρα-οικογένεια σαν ημικρανία διαρκείας. Παραδόξως, επιλέγεις να βάλεις προτεραιότητα το σπίτι σου, τα παιδιά σου (δίποδα ή τετράποδα) κι εκείνη την ανακαίνιση/μετακόμιση που σκεφτόσουν καιρό τώρα, αλλά βαριόσουν να ξεκινήσεις. Δεν είσαι συχνά (ή ποτέ) domestic τύπος, οπότε απόλαυσέ το όσο κρατήσει.

Ιχθύες 

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

«Ο πραγματικός θησαυρός είναι οι φίλοι που κάναμε στην πορεία», είπε κάποτε κάποιος στο Ιντερνετ, και αυτόν το μήνα ταυτίζεσαι περισσότερο από ποτέ. Με νέες γνωριμίες να σου φτιάχνουν τη διάθεση και νέα δημιουργικά project να σου δίνουν νέους τρόπους να εκφραστείς, το θησαυρό σου θα τον φτιάξεις βοτσαλάκι-βοτσαλάκι, βαμμένο χρυσό με τέμπερες.

Κριός 

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αν έχεις άγχη για τα οικονομικά σου (είναι πολλές οι αγορές, Κριέ), ο Δίας από 17/5 μαζί με τη Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου σού δείχνουν το δρόμο να ξαναβάλεις λεφτά στην άκρη. Αν δε καταφέρεις να μη σπάσεις τα νεύρα όσων θα προτιμούσες να σαγηνεύσεις (ο Αρης στον 5ο οίκο σου σε κάνει ξανά πριμαντόνα), μια χαρά θα πάει κι αυτός ο μήνας.

Πηγή: marieclaire.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ