Κύπελλο MARKET IN: Η προκήρυξη για τη σεζόν 2018-2019

Μετά την απόφαση της Ε.Ε., η οποία περιελήφθη στη πράξη 23/25-07-2018, η ΕΠΣ Ηλείας προκηρύσσει τη διοργάνωση των Αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2018-2019, ως εξής:

• Στους αγώνες Κυπέλλου μετέχουν υποχρεωτικά τα σωματεία της Γ Εθνικής Ερασιτεχνικής, Α1 DEDALOS SECURTIY και Α2 AXIVEN ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ κατηγορίας και προαιρετικά τα σωματεία Β ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ και Γ ECLIPSE κατηγορίας.

• Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν σε ειδικό έντυπο, που υπάρχει αναρτημένο στο site της Ε.Π.Σ.Η μέχρι την Παρασκευή 10/08/2018 για τα σωματεία Α1, μέχρι την Παρασκευή 17/08/2018 για την Α2 κατηγορία, μέχρι την Παρασκευή 24/08/2017 για τη Γ Εθνική Ερασιτεχνική και Β κατηγορία και μέχρι την Παρασκευή 14/09/2018 για την Γ΄ Κατηγορία. Μαζί θα καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής σε μετρητά: Για τα σωματεία της Γ Εθνικής Κατηγορίας 200 ευρώ, Α1 & Α2 κατηγορίας 100 ευρώ, Β & Γ κατηγορίας 50 ευρώ. Σωματεία που μετέχουν υποχρεωτικά και δεν δηλώνουν συμμετοχή θα έχουν απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν και χρηματική ποινή έως 500 ευρώ. (Κ.Α.Π. Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων άρθρο 38). Σωματεία που δηλώνουν συμμετοχή και δεν προσέλθουν να αγωνιστούν θα υφίστανται τις κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 41 του Κ.Α.Π. (Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων).

• Στην πρώτη φάση των αγώνων θα μετάσχουν τα σωματεία της Α2, Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας χωρισμένα σε ομίλους (με γεωγραφικά κριτήρια) ενός γύρου και θα προκρίνονται τα δυο (2) πρώτα σωματεία. Στην δεύτερη φάση θα λάβουν μέρος τα προκρινόμενα σωματεία της Α΄ φάσης και τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής και Α1 κατηγορίας.

• Στους αγώνες Κυπέλλου είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού (η οποία θα αναγράφεται στο Φ.Α. και θα αποδεικνύεται με την υπογραφή και τη σφραγίδα του γιατρού) με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου. Σε περίπτωση απουσίας γιατρού ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και το γηπεδούχο σωματείο θα υφίστανται τις κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρου 16§2α ΚΑΠ.

• Η κλήρωση της 1ης φάσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗ τη Τετάρτη 19/09/2018 και ώρα 20:00.

• Στην πρώτη φάση σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων σωματείων θα εφαρμόζονται τα σχετικά άρθρα του Κ.Α.Π. για την τελική βαθμολογική κατάταξη των σωματείων. Στις επόμενες φάσεις οι αγώνες θα είναι μονοί (νοκ αουτ) μετά από κλήρωση πλην της ημιτελικής, όπου οι αγώνες θα είναι διπλοί εντός – εκτός έδρας. Μέχρι και την προημιτελική φάση του Κυπέλλου όπου και οι αγώνες είναι μονοί εάν υπάρχει διαφορά δύο ή περισσότερων κατηγοριών, τότε ο αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα του σωματείου της μικρότερης κατηγορίας ανεξαρτήτως κλήρωσης.

• Στους διπλούς αγώνες σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί η ομάδα που έχει σημειώσει τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας θα τηρηθεί η διαδικασία της ημίωρης παράτασης – πέναλτι σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.

• Ο Τελικός θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο∙ η διοργανώτρια μπορεί με αιτιολογημένη απόφαση της να ορίσει διαφορετικό γήπεδο. Οι διαιτητές του Τελικού Κυπέλλου δεν δικαιούνται αποζημίωσης διαιτησίας. Στη νικήτρια ομάδα του Τελικού αγώνα απονέμεται από την Ε.Π.Σ. Ηλείας Κύπελλο και 25 μετάλλια μετά τη λήξη του αγώνα. Στη φιναλίστ ομάδα του Τελικού αγώνα Κυπέλλου απονέμονται 25 μετάλλια. Στους διαιτητές, βοηθούς διαιτητών και προπονητές των ομάδων του Τελικού αγώνα Κυπέλλου απονέμεται μετάλλιο.

• Όλοι οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στον Τελικό αγώνα Κυπέλλου καθώς και οι αναπληρωματικοί οφείλουν να προσέλθουν και να παραλάβουν τα έπαθλα και μετάλλια με πρώτη τη ομάδα που ηττήθηκε και δεύτερη τη νικήτρια ομάδα. (άρθρο 28,47 του ΚΑΠ). Οι ποδοσφαιριστές που δεν πειθαρχούν σ’ αυτήν τους την υποχρέωση, τιμωρούνται με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και εφόσον αποδειχθεί υπαιτιότητα του Σωματείου και της Διοίκησης του, κατά την κρίση της διοργανώτριας, τιμωρείται με απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του στο οποίο δικαιούται να μετέχει και του επιβάλλεται χρηματική ποινή έως χίλια (1000 €) ευρώ.(άρθρο 28,47 του ΚΑΠ).

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ