Το αδιαχώρητο στην Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2017

Πραγματικό αδιαχώρητο στην Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017! Ο κόσμος κατέκλυσε τον χώρο της έκθεσης από νωρίς το πρωί, με αδιάκοπη ροή, ενώ από το μεσημέρι και μετά επικρατούσε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο! Τα χαμόγελα εκθετών και διοργανωτών είναι απολύτως δικαιολογημένα, μιας και ο παλμός και η ζωντάνια της αλληλεπίδρασης κοινού και συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η επιτυχία της έκθεσης δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί έκπληξη, μιας και όλοι οι φορείς και οι παραγωγικές δυνάμεις της Πελοποννήσου συνεργάστηκαν με σύστημα, αφοσίωση, γνώση και συγκεκριμένο πλάνο ευρωπαϊκού επιπέδου για να υπάρχει μια όχι απλά άρτια αλλά υποδειγματική διοργάνωση. Ωστόσο όταν υπάρχει τέτοια επιτυχία, τόσο οφθαλμοφανής – όποιος βρέθηκε στην Έκθεση το Σάββατο καταλαβαίνει ότι μιλάμε για μια πραγματική κοσμοπλημμύρα – η χαρά και η υπερηφάνεια είναι λογικά συναισθήματα.

Το κοινό όχι μόνο τίμησε την έκθεση με την παρουσία του, αλλά το ενδιαφέρον για τα περίπτερα και τα προϊόντα ήταν τεράστιο. Η ενημέρωση από τους εκθέτες ήταν εμπεριστατωμένη και προσωπική και ο κόσμος γνώρισε πραγματικά τον πλούτο της πελοποννησιακής επιχειρηματικότητας.

Το ενδιαφέρον των εμπορικών απεσταλμένων είναι δεδομένο και αποτυπώθηκε στις πυκνές συναντήσεις με τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν στην έκθεση. Αλλά και αυθόρμητα, μέσα από το κοινό, δημιουργήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας – η έκθεση έχει σαφέστατα στόχο την εξωστρέφεια και το άνοιγμα σε νέες αγορές, στόχος που φαίνεται να επιτυγχάνεται με το παραπάνω.

Η βραδιά έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Βαγγέλης Τρίγκας και το μουσικό του σχήμα ανέλαβαν να παντρέψουν τους ήχους του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού με τις πιο όμορφες στιγμές του διεθνούς ρεπερτορίου. Ο χώρος της έκθεσης κατακλύστηκε από μουσικές που συνεπήραν τον κόσμο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα πέραν πάσης περιγραφής!

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ