Πασχαλινές
Επιλογές

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά

Πώς θα γεμίσουν οι γονείς τις ώρες των μικρών μας φίλων που παραμένουν περιορισμένοι μέσα στο σπίτι βιώνοντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

ΒΙΒΛΙΑ

10 βιβλιοπροτάσεις που θα σας μαγέψουν αυτό το Πάσχα

Διαφορετικό αυτό το Πάσχα, μα ίσως πιο ουσιαστικό!! Σ’ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, ας επιλέξουμε να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων…

Πασχαλινές
Επιλογές

ΔΩΡΑ

Tobola: Και αυτό το Πάσχα δεν ξεχνάμε τα βαφτιστήρια...

 Το Πάσχα κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα... Όπως η αγάπη μας για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια. Μπορεί να "μένουμε μέσα", αλλά διατηρούμε το στίλ μας... 

ΛΑΜΠΑΔΕΣ

DIY: Πώς να φτιάξτε μόνοι σας τις πιο όμορφες λαμπάδες

Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό από πολλές απόψεις και σίγουρα θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα. «Μένουμε σπίτι» λοιπόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τηρήσουμε τα έθιμα μας.

Πασχαλινές
Γεύσεις

Κάθε χρόνο τη Μ. Πέμπτη η ίδια διαδικασία: συγκεντρώνουμε τα σκεύη, φοράμε τα γάντια μας και… έτοιμες να βάψουμε τα αυγά μας!!

Πασχαλινό τραπέζι = αρνί, αναμφισβήτητα. Τι κι αν φέτος δεν επιτρέπεται να το σουβλίσουμε… να μια καλή ευκαιρία για να γευτούμε το αρνί… αλλιώς!!

Η σαλάτα μπορεί να αποτελεί από μόνη της ένα κυρίως γεύμα, όμως στο Πασχαλινό τραπέζι είναι το απόλυτο συνοδευτικό για το παραδοσιακό αρνάκι.

Ψωμί… άσπρο ή ολικής άλεσης, σταρένιο ή πολύσπορο, είναι οικονομικό, είναι μοσχομυρωδάτο και το ζύμωμα του αποτελεί την νέα τάση, με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε καραντίνα να θέλουν να ξορκίσουν τον «εγκλεισμό» ζυμώνοντας με μανία…

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ