LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|08
2019
12:25

Ηλεία: 20 κάμερες μετεωρολογικής παρατήρησης - Δύο με τη συμβολή του ilialive.gr

Η Ηλεία μπορεί να αισθάνεται τυχερή που υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Θοδωρής Κονδύλης, να ασχολούνται με θέματα πολιτικής προστασίας και κυρίως με την μετεωρολογία. Ο Θοδωρής στο παρελθόν αποτέλεσε άμεσο και βασικό συνεργάτη του ilialive.gr, ενώ ακόμα και σήμερα οι συμβουλές του είναι πολύτιμες αλλά και ουσιαστική η βοήθειά του στο ρεπορτάζ που αφορά στην εξέλιξη του καιρού.

Η κλιματική αλλαγή που βρίσκεται σε εξέλιξη στον πλανήτη μας, θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια ίσως περισσότερο από κάθε τι στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Το ενδιαφέρον για τις μεταβολές του καιρού είναι ήδη πολύ μεγάλο και αναμένεται να γιγαντωθεί.

Στο ilialive.gr αφουγκραστήκαμε αυτό το ενδιαφέρον, αναγνωρίζουμε την προσφορά του Θοδωρή Κονδύλη, του iliakairos.blogspot.com και του metar.gr και θελήσαμε να συμβάλουμε με το ελάχιστο που μπορούσαμε στην προσπάθεια αυτή που γίνεται και να καλύψουμε με δική μας χορηγία μέρος των αναγκών που υπάρχουν για την μετεωρολογική παρατήρηση στο νομό μας.

Με την υπόδειξη του Θοδωρή Κονδύλη και τη συνεργασία των φορέων τοποθετήθηκαν δύο νέες μετεωρολογικές κάμερες στην Αρχαία Ολυμπία και στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου υπήρχε κενό.

Με την προσθήκη των δύο αυτών καμερών, το δίκτυο στην Ηλεία φτάνει αισίως τις 20 και μια που βρίσκεται στα Μαγούλιανα Αρκαδίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους χειμερινούς μήνες.

Θα σταθούμε αρωγοί με τις δυνατότητές μας στο πολύτιμο έργο του Θοδωρή Κονδύλη, του iliakairos.blogspot.com και του Metar.gr στο "μετεωρολογικό" μέλλον.

Ελπίζουμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να τοποθετηθεί και η 21η μετεωρολογική κάμερα στο νομό. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία το Θοδωρή Κονδύλη και ευχόμαστε να έχει καλές και εύστοχες προβλέψεις στη συνέχεια, όπως μας έχει συνηθίσει έως τώρα.

Η μετεωρολογική κάμερα στην Αρχαία Ολυμπία

Τοποθετήθηκε και λειτουργεί από σήμερα. Η κάμερα βλέπει ανατολικά. Βλέπετε τον Κρόνιο Λόφο, το παλιό δημαρχείο με την πλατεία, δεξιά είναι το Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας, το ανακατασκευασμένο «Παλαιό Μουσείο». Πέραν του ilialive.gr συνέβαλαν στην εγκατάσταση ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και ο διευθυντής των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ανδρέας Γερασιμόπουλος. Η κάμερα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο με ανά 15'' βήμα στην διεύθυνση http://meteo.camera/olympia/

olympia camera

Η μετεωρολογική κάμερα στο Λιμάνι Κυλλήνης

Τοποθετήθηκε και λειτουργεί πριν δέκα ημέρες. Η κάμερα βλέπει βορειοανατολικά. Εξαιρετικά ενδιαφέρον σημείο κατά την παρατήρηση των μετώπων κακοκαιρίας καθώς και των συνθηκών του λιμανιού και φυσικά τουριστικού ενδιαφέροντος. Πέραν του ilialive.gr συνέβαλαν στην εγκατάσταση ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και ο Σπύρος Γαληνός. Η κάμερα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο με ανά 15'' βήμα στην διεύθυνση http://meteo.camera/killini/

killini

Όλες τις κάμερες της χώρας μπορείτε να τις βλέπετε στο http://meteo.camera/
ΗΛΕΙΑ καιρός | http://iliakairos.blogspot.com/

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ