Δεν άφησαν σταγόνα πετρέλαιο . . . Θύμα κλεφτών ο δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης

 

Νυχτερινό "πάρτι" στον όρχο του δήμου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα κλοπής καυσίμων από τον όρχο του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Μετά τον περασμένο Σεπτέμβρη, χθες τα ξημερώματα άγνωστοι «ρούφηξαν» περί τα χίλια λίτρα πετρελαίου από οχήματα του δήμου, στον χώρο στάθμευσής τους, στην περιοχή της Μυρσίνης. Οι δράστες κινήθηκαν οργανωμένα, απέφυγαν τα φώτα και την κάμερα ασφαλείας και προφανώς με την χρήση οχήματος που είχε φορτωμένη δεξαμενή, έκλεψαν τα καύσιμα από οκτώ απορριμματοφόρα και δύο φορτηγά, καθώς επίσης και δύο μπαταρίες. Η ζημιά στο δήμο αγγίζει τα 1500 ευρώ, αλλά το κυριότερο είναι η μάστιγα αυτών των κλοπών, που συχνά αφήνει με άδειο ρεζερβουάρ τα απορριμματοφόρα και επιβαρύνει τα έξοδα του δήμου.

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ σχολιάζοντας το γεγονός τόνισε πως αναμένει από τις Αρχές να βρουν κάποια στοιχεία στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας. «Έχουμε βρει έκταση 19 στρεμμάτων για τη μεταφορά του χώρου στάθμευσης των οχημάτων του δήμου προς την Ανδραβίδα. Όμως οι διαδικασίες «πάγωσαν» παράλληλα με τα υποθηκοφυλακεία. Σήμερα (σ.σ. χθες) μετά τα τελευταία γεγονότα υποβάλαμε μήνυση στην Αστυνομία, ενώ παράλληλα ξεκινούν εργασίες ενίσχυσης του φωτισμού και τοποθέτησης επιπλέον καμερών ασφαλείας» ανέφερε ο κ. Μοράντ.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος τόνισε πως οι δράστες πρέπει να είχαν έρθει προετοιμασμένοι, αλλιώς δεν μπορούν να πάρουν τέτοια ποσότητα πετρελαίου από τα οχήματα. «Πιθανότατα ότι συνέβη, ήταν πριν τις δύο τα ξημερώματα που έφυγε το πρώτο απορριμματοφόρο για την αποκομιδή. Εξετάζουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να δούμε αν υπάρχει κάποιο στοιχείο σχετικά με την ταυτότητα των δραστών» σχολίασε.

 

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών