Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Επίβλεψη των εργασιών στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του έργου ύδρευσης της Βουπρασίας.

Επίβλεψη των εργασιών στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του έργου ύδρευσης της Βουπρασίας. Φωτογραφία: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην τελική φάση εισέρχεται η ολοκλήρωση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του μεγάλου έργου ύδρευσης της Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος μετά από επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας,συνοδευόμενος από τους κ. Παντη Κ. και κ. Κορδονούρη Γ. από την Τεχνική Υπηρεσία, καθώς και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Ύδρευσης κ. Γιαννίτση Α.
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Οδεύουμε πλέον προς την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου υποέργου, το οποίο αποτελεί την καρδιά του συστήματος επεξεργασίας και το πλέον καθοριστικό σημείο για την επιτυχή υλοποίηση της συνολικής παρέμβασης.
 
Με την αποπεράτωση των εργασιών στον εξοπλισμό, δρομολογούνται άμεσα οι απαραίτητες τεχνικές δοκιμές που θα διασφαλίσουν την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδας.
 
​Η στενή παρακολούθηση της εξέλιξης των εργασιών εγγυάται τη συνέπεια του χρονοδιαγράμματος για ένα έργο πνοής που θα εξασφαλίσει οριστικά ποιοτικό, τρεχούμενο νερό στην ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών. Η ολοκλήρωση του ηλεκτρομηχανολογικού σκέλους αποτελεί το ορόσημο για τη λειτουργία του συστήματος, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων μέσα από τη διασφάλιση ενός τόσο κρίσιμου αγαθού.
 
dt lentzas epivlepsi 1
dt lentzas epivlepsi 2
dt lentzas epivlepsi 3
dt lentzas epivlepsi 5
 
(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος