Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Ικαρία: Εγινε το πρώτο vegan πανηγύρι στο νησί

Ικαρία: Εγινε το πρώτο vegan πανηγύρι στο νησί
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Σε μια εποχή που όλα «πρασινίζουν» και γίνονται πιο eco- και health-friendly, γιατί τα πανηγύρια να μείνουν εκτός;

Το πρώτο vegan πανηγύρι έγινε αυτή την εβδομάδα στην Ικαρία, με βιολιά, χορό, κρασί αλλά και φαγητά τα οποία δεν περιλάμβαναν κρέας.

Ο vegan σεφ, Νίκος Γαϊτάνος, μίλησε στο OPEN για το ικαριώτικο πανηγύρι που είχε μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα στους ξένους τουρίστες.

Τι είχε το μενού

Ο σεφ αποκάλυψε και το μενού το οποίο περιελάμβανε σουφικό, φρικασέ με λαχανικά, πένες με κιμά σόγιας, τονοσαλάτα με τόνο από ρεβίθια, σαλάτες, αλλά και λουκάνικα, μπιφτέκια και νάγκετς τα οποία δεν ήταν από κρέας αλλά από φυτική προέλευση.

Σημειώνεται πως η διοργάνωση έγινε από τη φιλοζωική ομάδα «Αιθέρας και Γαία» με χορηγό την Veganact.gr και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την περίθαλψη των ζώων του συλλόγου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας