Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Τραγωδία σε ειδικό σχολείο στον Πειραιά: 13χρονη πνίγηκε από τροφή, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα

Τραγωδία σε ειδικό σχολείο στον Πειραιά: 13χρονη πνίγηκε από τροφή, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ο διευθυντής του 2ου ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και ένας ακόμα εκπαιδευτικός έχουν προσαχθεί
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε σχολείο στον Πειραιά την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου καθώς μια 13χρονη μαθήτρια έχασε τη ζωή της από πνιγμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο 2ο ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, μια 13χρονη μαθήτρια πνίγηκε από τροφή. Το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή  καθώς έφραξαν οι αεραγωγοί. Έγινε ΚΑΡΠΑ από τους επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου αλλά και ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου που είναι κοντά στο ειδικό σχολείο.

Το ΕΚΑΒ έφθασε με κινητή ομάδα με γιατρό  και συνεχίστηκε εντατικά η προσπάθεια αναζωογόνησης.  Το παιδί στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου ανέλαβαν εκτάκτως οι γιατροί, καθώς δεν εφημέρευε. Ωστόσο, οι προσπάθειες δεν απέδωσαν και το παιδί κατέληξε λίγη ώρα μετά τις 10:00 σκορπώντας τη θλίψη.

Ακολούθησε η προσαγωγή του διευθυντή του σχολείου, αλλά και ενός εκπαιδευτικού. 

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω