Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Μανώλη Στρατιδάκη

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Μανώλη Στρατιδάκη Φωτογραφία: EUROKINISSI
Οδύνη και σπαραγμός στο Ρέθυμνο στην κηδεία του πυροσβέστη Μανώλη Στρατιδάκη
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο της Κρήτης, που σήμερα κήδεψε τους δύο πυροσβέστες, Μανώλη Στρατιδάκη και Παντελή Διαμαντάκη που έπεσαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης και παραμένει σε εξέλιξη.

Στο Γερακάρι Αμαρίου, μέσα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 58χρονου πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστη, Μανώλη Στρατιδάκη, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του, αλλά και πλήθος κόσμου συνόδευσαν φέρετρό του που ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία στην τελευταία κατοικία του.

Νωρίτερα, τελέστηκε σε βαρύ κλίμα και η κηδεία του 25χρονου πυροσβέστη Παντελή Διαμαντάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στον Φουρφουρά Αμαρίου, Ρέθυμνο Κρήτης με τον κόσμο να φωνάζει «Αθάνατος».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Λευκή Νύχτα Πύργου 2026
Λευκή Νύχτα Πύργου 2026