Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Πρόβλημα η ενδοοικογενειακή διασπορά στην Πάτρα - Το προφίλ των 88 νοσηλευόμενων με κορωνοϊό

Πρόβλημα η ενδοοικογενειακή διασπορά στην Πάτρα - Το προφίλ των 88 νοσηλευόμενων με κορωνοϊό
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Ογδόντα οκτώ (88) ασθενείς νοσηλεύονταν χθες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και το γενικό νοσοκομείο Πατρών ο Άγιος Ανδρέας με κορωνοϊό.

Στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου νοσηλεύονταν 9 ασθενείς και άλλοι 37 στις δυο κλινικές κορωνοϊού ενώ στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας νοσηλεύονταν 38 ασθενείς στην κλινική covid και άλλοι 4 στη Μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε ο,τι αφορά στις νοσηλείες στα ιδρύματα της Πάτρας, παρατηρείται πως οι ηλικίες των ασθενών που προσβάλλονται από τον κορωνοϊό «κατεβαίνουν» καθώς τα περισσότερα περιστατικά ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 50 -60 ετών.

Σήμερα, συνεδριάζει το τοπικό συντονιστικό όργανο covid 19 προκειμένου να εκτιμήσει τα δεδομένα. Αυτό που παρατηρούν οι ειδικοί για την πόλη της Πάτρας, είναι πώς το μεγαλύτερο πρόβλημα με την αύξηση των κρουσμάτων στην πόλη είναι η ενδοοικογενειακή διασπορά που είναι δύσκολο να περιοριστεί άμεσα.

Πηγή: TheBest.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24