Στα χέρια της Διοίκησης του ΓΝ Ηλείας θα βρίσκεται από σήμερα το πολυσέλιδο πόρισμα της ΕΔΕ κατά ιατρού της Ν.Μ. Αμαλιάδας. Ο ιατρός, Διευθυντής κλινικής του Νοσοκομείου ερευνάται για παρελθοντικές οικονομικές ατασθαλίες και παράτυπες ενέργειες ενώ παράλληλα διενεργείται και νέα ΕΔΕ μετά από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστη και αντισυναδελφική συμπεριφορά.
«Μπαρούτι» μυρίζει ο χώρος της Ν.Μ. Αμαλιάδας μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα. Το προσωπικό του Νοσοκομείου είναι χωρισμένο στα δύο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη καταθέσει-και από τις δύο πλευρές- περίπου 50 άτομα, στην ΕΔΕ που μόλις ολοκληρώθηκε.
Το πόρισμα παραδίδεται σήμερα στην Διοίκηση του ΓΝ Ηλείας και μετά την αναλυτική ανάγνωση αυτού αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για την περαιτέρω διενέργεια του θέματος από την 6Η ΥΠΕ ή ακόμη και από το Υπουργείο Υγείας. Έγκυρες πληροφορίες, αναφέρουν πως παρά τη σοβαρότητα του θέματος, η τελική της έκβαση είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα.
Παράλληλα, και νέα ΕΔΕ κατά του ιδίου ιατρού βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά καταγγελίες για εξύβριση συναδέλφου και αντισυναδελφική συμπεριφορά. Η συγκεκριμένη ΕΔΕ έχει ήδη προχωρήσει και εκτιμάται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί.





























