Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Αμαλιάδα: «Μπαρούτι» το Νοσοκομείο μετά τις ΕΔΕ κατά ιατρού

Αμαλιάδα: «Μπαρούτι» το Νοσοκομείο μετά τις ΕΔΕ κατά ιατρού Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ILIALIVE.GR
Σε «στρατόπεδα» το προσωπικό της Μονάδας - Αναμένονται το πόρισμα και οι επόμενες διοικητικές ενέργειες - Και νέα ΕΔΕ κατά του ιδίου ιατρού για ανάρμοστη συμπεριφορά
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στα χέρια της Διοίκησης του ΓΝ Ηλείας θα βρίσκεται από σήμερα το πολυσέλιδο πόρισμα της ΕΔΕ κατά ιατρού της Ν.Μ. Αμαλιάδας. Ο ιατρός, Διευθυντής κλινικής του Νοσοκομείου ερευνάται για παρελθοντικές οικονομικές ατασθαλίες και παράτυπες ενέργειες ενώ παράλληλα διενεργείται και νέα ΕΔΕ μετά από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστη και αντισυναδελφική συμπεριφορά.

«Μπαρούτι» μυρίζει ο χώρος της Ν.Μ. Αμαλιάδας μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα. Το προσωπικό του Νοσοκομείου είναι χωρισμένο στα δύο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη καταθέσει-και από τις δύο πλευρές- περίπου 50 άτομα, στην ΕΔΕ που μόλις ολοκληρώθηκε.

Το πόρισμα παραδίδεται σήμερα στην Διοίκηση του ΓΝ Ηλείας και μετά την αναλυτική ανάγνωση αυτού αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για την περαιτέρω διενέργεια του θέματος από την 6Η ΥΠΕ ή ακόμη και από το Υπουργείο Υγείας. Έγκυρες πληροφορίες, αναφέρουν πως παρά τη σοβαρότητα του θέματος, η τελική της έκβαση είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Παράλληλα, και νέα ΕΔΕ κατά του ιδίου ιατρού βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά καταγγελίες για εξύβριση συναδέλφου και αντισυναδελφική συμπεριφορά. Η συγκεκριμένη ΕΔΕ έχει ήδη προχωρήσει και εκτιμάται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24