Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Η ταινία «Μια μέρα μέσα από τα μάτια μου» προβάλλεται στο Επιμελητήριο Λευκάδας από το φεστιβάλ Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Η ταινία «Μια μέρα μέσα από τα μάτια μου» προβάλλεται στο Επιμελητήριο Λευκάδας από το φεστιβάλ Πανεπιστημίου Μακεδονίας Φωτογραφία: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διεθνές Φεστιβάλ «Η Αντανάκλαση της Αναπηρίας στην Τέχνη», του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, επέλεξε την ταινία μικρού μήκους «Μια μέρα μέσα από τα μάτια μου» για να ταξιδέψει στη Λευκάδα.
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Δευτέρα 27 Απριλίου στις 19:00 στο Επιμελητήριο Λευκάδας, με ελεύθερη είσοδο.

Το φεστιβάλ εστιάζει στην ανάδειξη της τέχνης μέσα από την οπτική της αναπηρίας και ταξιδεύει στην Ελλάδα με δύο ταινίες: A Day Through My Eyes και Momentum. Τη διοργάνωση αναλαμβάνει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας, ενώ ομιλία και σχολιασμό θα πραγματοποιήσει η Καρτασίδου Λευκοθέα, Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής και Υπεύθυνη του Φεστιβάλ.

Η ταινία «Μια μέρα μέσα από τα μάτια μου» είναι παραγωγή της realpeople σε σκηνοθεσία Χαράλαμπου Κοντοπανάγου, με σενάριο της ομάδας εκπαιδευτών του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ηλίανθος» Γαστούνης και πρωταγωνιστές τους ίδιους τους οφελούμενους του κέντρου — πραγματικά άτομα με αυτισμό και αναπηρία. Από την πρεμιέρα της έχει ήδη συμμετάσχει σε 26 διεθνή φεστιβάλ και έχει αποσπάσει 15 βραβεία ενώ η πορεία συνεχίζεται.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2026  |  19:00
Επιμελητήριο Λευκάδας  |  Είσοδος Ελεύθερη
Διοργάνωση: Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας
dt festival pamak
 
(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας