Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, το οποίο καλύπτει τις Νοσηλευτικές Μονάδες Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων.
Ο νοσηλευτής και προϊστάμενος του Τμήματος Ημερήσιας Νοσηλείας της Ν.Μ. Κρεστένων, Παναγιώτης Γκιώνης κατέλαβε την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 214 ψήφους, σε σύνολο 331 έγκυρων ψηφοδελτίων, καταγράφοντας σημαντική πρωτιά.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ψήφισαν συνολικά 338 εργαζόμενοι, ενώ καταμετρήθηκαν 7 άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των εκλογών:
- Παναγιώτης Γκιώνης: 214 ψήφοι
- Αναστασία Σταθοπούλου: 68 ψήφοι
- Όλγα Γεωργακοπούλου: 37 ψήφοι
- Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος: 12 ψήφοι
Το μήνυμα του Παναγιώτη Γκιώνη
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Παναγιώτης Γκιώνης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα συνιστά πρωτίστως ευθύνη για την εκπροσώπηση του συνόλου των εργαζομένων.
Σε δήλωσή του, ανέφερε:
«Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συγκλονιστική στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συνάδελφοι στο πρόσωπό μου.
Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι απλά μια προσωπική νίκη, αλλά μια ισχυρή εντολή να εκπροσωπήσω τις φωνές, τις ανάγκες και τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Η εμπιστοσύνη τους με γεμίζει περηφάνια, αλλά κυρίως με μεγάλη ευθύνη. Υπόσχομαι να είμαι δίπλα σε κάθε έναν και κάθε μία, χωρίς αποκλεισμούς, με καθαρή φωνή, διαφάνεια και διεκδικητικότητα».
Η θητεία των νέων μελών είναι διετής και θα ξεκινήσει από την 1η Ιανουαρίου 2027.






























