Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Δημοτικές Εκλογές

Ο Χρήστος Χριστόπουλος μαζί με τον Κώστα Νικολούτσο

Ο Χρήστος Χριστόπουλος μαζί με τον Κώστα Νικολούτσο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Δουλειά - Μέθοδος και αποτέλεσμα !

Ο Χρήστος Χριστόπουλος γεννήθηκε στη Βυτίνα Γορτυνίας- Αρκαδίας στις 20 Μαρτίου 1967. Είναι γιος του Κων/νου Χριστόπουλου γνωστού και επιτυχημένου επιχειρηματία του Πύργου.

Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων άρχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα στον Πύργο το 1987 σε ηλικία 20 ετών, με βασική ασχολία και αντικείμενο την επεξεργασία ακατέργαστων δερμάτων. Μετά από 2 χρόνια το 1989 άνοιξε στην πόλη του Πύργου το πρώτο του κατάστημα με δερμάτινα.

Παράλληλα ασχολήθηκε συστηματικά με τη κατασκευή και πώληση πολυκατοικιών και διαμερισμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Το 2011 και το 2018 εξελέγη στο Δ.Σ Επιμελητηρίου Ηλείας πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και ανέλαβε καθήκοντα οικονομικού επόπτη, την οποία θέση εξακολουθεί και σήμερα να κατέχει.

Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Σκούφη και έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Κωνσταντίνο και τον Νίκο.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος