Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Καιρός

Χριστούγεννα . . . για σκί! - Ανοίγει το Χ.Κ. Καλαβρύτων

Χριστούγεννα . . . για σκί! - Ανοίγει το Χ.Κ. Καλαβρύτων
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, γυρίζει το διακόπτη λειτουργίας, ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει να χιονοδρομίσετε και φέτος στις όμορφες
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
πλαγιές του Χελμού. Το ύψος χιονιού στη βάση φτάνει τα 50 εκατοστά, στη μέση τα 58 και στην κορυφή τα 65 εκ.

Ανοικτός ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ είναι ο δρόμος Πάτρα-Καλάβρυτα, ανοικτοί ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ οι δρόμοι Τριπολη-Καλάβρυτα, Καλάβρυτα - Χ.Κ., Πούντα - Καλάβρυτα, Αίγιο - Καλάβρυτα (μέσω Φτερής) και Ζαρούχλα - Χ.Κ. Εκχιονιστικά μηχανήματα καθαρίζουν συνεχώς αλλά λόγω παγετού η χρήση αλυσίδων κρίνεται στα παραπάνω σημεία απαραίτητη.

Το Χ.Κ. του Μαινάλου είναι κλειστό για χιονοδρομία, ενώ δεν είναι γνωστή η κατάσταση των δρόμων για όσους θελήσουν να το επισκεφτούν. Το Χ.Κ. έχει δεχτεί 20 εκ. χιονιού.

Το Αθλητικό Κέντρο στη Ζήρεια Κορινθίας είναι κλειστό για χιονοδρομία. Οι δρόμοι είναι ανοικτοί χωρίς αλυσίδες για όσους θελήσουν να το επισκεφτούν. Έχει 10 εκ. χιόνι.

Το ΗΛΕΙΑ LIVE θα ενημερώνει συνεχώς τους φίλους του χιονιού & της χιονοδρομίας για την κατάσταση λειτουργίας των Χ.Κ. της Πελοποννήσου.

Σας ευχόμαστε καλή χιονοδρομική περίοδο! Μη ξεχνάτε, στις πίστες με σύνεση και προσοχή, πάντα να φοράτε κράνος και έχετε πάντα μαζί αντιολισθητικές αλυσίδες για το αυτοκίνητο.

Επιμέλεια μετεωρολογικής ενημέρωσης για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας