Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Καιρός

«Μετά το κρύο από τη Φινλανδία έρχεται ζέστη από την Αλγερία»: Ζεστή η Μεγάλη Εβδομάδα

«Μετά το κρύο από τη Φινλανδία έρχεται ζέστη από την Αλγερία»: Ζεστή η Μεγάλη Εβδομάδα
Επίμονη ζέστη την Μεγάλη Εβδομάδα προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με το θερμόμετρο να φθάνει έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές.
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, το ψυχρό κλίμα των προηγούμενων ημερών βρίσκεται σε αποδρομή και δίνει τη σκυτάλη σε θερμές αέριες μάζες από την Αφρική.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσατραφύλλια:

«Μετά το επίμονο κρύο από τη Φινλανδία έρχεται επίμονη ζέστη από την Αλγερία..."Καλό μεσημέρι!

Σε αποδρομή βρίσκεται το ψυχρό κύμα που επηρεάζει ακόμα και σήμερα τη χώρα μας με ισχυρό παγετό στα ορεινά και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.αύριο σταδιακά ανεβαίνει η θερμοκρασία και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.Επίσης τα όποια φαινόμενα τις επόμενες ημέρες θα είναι ασθενή και περιορισμένα.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού τα νέα για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας είναι ευχάριστα!

Συγκεκριμένα από την Κυριακή των Βαΐων ξεκινά η μεταφορά ( αυτή τη φορά) θερμών αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να βρεθεί 6 με 8 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Βροχές δεν προβλέπονται.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά τα θερμόμετρα θα ξεπεράσουν τους 25-26 βαθμούς σε αρκετές περιοχές και μάλιστα σε συνδιασμό με το πεδίο των ανέμων (καταβάτες) δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν και τους 30 βαθμούς Κελσίου!

Για ό,τι νεότερο ή αλλαγή θα επανέλθω.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24