motorforum1520x250

Λιοτρίβι Κουφωλιάς sotiropoulos skoubouri vets

29|08
2019
16:45

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Νικολακόπουλος σε Τσιάρα: Εκσυγχρονισμός και σύντομη απονομή της δικαιοσύνης

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα είχε χθες ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος με τον οποίο και αντήλλαξε απόψεις σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που αφορούν τον δικαστικό και νομικό χώρο όπως και για ζητήματα του ιδίου αντικειμένου που αφορούν στην Ηλεία.

Ο κ. Νικολακόπουλος επεσήμανε την ανάγκη της γρήγορης απονομής της δικαιοσύνης και της απλοποίησης διαδικασιών σε ορισμένες ιδιαίτερα χρονοβόρες περιπτώσεις καθώς εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων δημιουργούνται προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες αλλά και όσους εμπλέκονται με τις δικαστικές υπηρεσίες.

Αναφέρθηκε ειδικότερα εδώ ο Ηλείος βουλευτής σε προβλήματα που έχουν σχέση με την αγροτική μας παραγωγή (π.χ. αποζημιώσεις αγροτών) ή για εκείνα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την τοπική μας οικονομία (π.χ.εμπλοκή επενδυτικών δραστηριοτήτων) και άλλα παρόμοια που επιφέρουν ένα κλίμα γενικότερης δυσφορίας και έντονου προβληματισμού.

Τόνισε ακόμη την απαραίτητη πλέον προσαρμογή δικαστικών λειτουργιών σε συστήματα μηχανοργάνωσης και εκσυγχρονισμού κάτι που θα διευκολύνει σημαντικά και θα συμβάλλει στην προώθηση ή επίλυση χρόνιων εκκρεμοτήτων,

στηρίζοντας σε νέα δεδομένα το έργο του τομέα της δικαιοσύνης σε πολλά γραφειοκρατικά σήμερα επίπεδα

ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Έθεσε επίσης θέματα που έχουν σχέση με τα Πρωτοδικεία του Νομού μας, και μίλησε για τις συνθήκες στέγασης και καλύτερης λειτουργίας υπηρεσιών σε ένα πιο ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας ώστε κάτω από αυτά τα ασφυκτικά πλαίσια δουλειάς που αρκετές φορές δημιουργούνται στις αίθουσες των Δικαστηρίων μας να μπορούν οι εργαζόμενοι να κάνουν τη δουλειά τους με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα παρέχοντας ταυτόχρονα και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών στην διεκπεραίωση των υποθέσεων τους.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε εξ άλλου, στην υποστελέχωση των συγκεκριμένων Πρωτοδικείων ζητώντας την ενίσχυσή τους με προσωπικό αφού σήμερα είναι εμφανής η έλλειψη δικαστικών υπαλλήλων γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία των Δικαστηρίων στον Πύργο και την Αμαλιάδα.

 

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών