θέρμανσης και κίνησης. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, Ανδρέας Κορομηλάς, με την ιδιότητα του πρώην προϊστάμενου του ΣΔΟΕ, δήλωσε στο IONION FM, ότι αρκετοί έχουν παραλάβει σχετική ειδοποίηση και μπορούν να προσφεύγουν στα διοικητικά δικαστήρια.
«Το θέμα θα εξαπλωθεί σαν επιδημία την περιοχή. Όποιον έπιανε το ΣΔΟΕ στην περιοχή, αν είχε βάλει στο όχημα του λίγο «κόκκινο» πετρέλαιο στο «κίνησης», κάποια επιχείρηση είχε κάνει ανάμειξη, βεβαίωνε πρόστιμο της τάξης των 4.500 ευρώ» είπε ο κ. Κορομηλάς. Παράλληλα το ΣΔΟΕ κοινοποιούσε έγγραφο στο τμήμα εμπορίου και προστασία καταναλωτή της αρμόδιας νομαρχίας. Στην Ηλεία έχουν βεβαιωθεί 150 με 200 παραβάσεις.
Τότε που ήμουν προϊστάμενος στο ΣΔΟΕ είχαμε πιάσει πάρα πολλούς. Ο νόμος ήταν σαφής για το πετρέλαιο θέρμανσης. Τα πρόστιμα ήταν εξοντωτικά από το 1992. Τώρα αποστέλλονται με υπογραφή του κ. Καφύρα τα πρόστιμα στην περιοχή της Ηλείας, με την χαμηλότερη τιμή που μπορεί να βεβαιωθεί, δηλαδή 14.673 ευρώ. Οι εμπλεκόμενοι έχουν δικαίωμα προσφυγής εντός είκοσι ημερών» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην προϊστάμενος του ΣΔΟΕ στην περιοχή.
Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ

















