Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ποδόσφαιρο

Η Super League δεν έβγαλε πρόεδρο – Ξανά εκλογές στις 14/7

Η Super League δεν έβγαλε πρόεδρο – Ξανά εκλογές στις 14/7 Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Στις σημερινές (30/6) υπήρξε ισοψηφία Μαρινάκη, Αλαφούζου (7-7) και σε νέα ημερομηνία θα οριστούν επαναληπτικές εκλογές
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Νέες εκλογές σε νέα ημερομηνία, πιθανόν σε δυο εβδομάδες, για την προεδρία της Super League καθώς στις σημερινές υπήρξε ισοψηφία (7-7) μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου. Έτσι θα διεξαχθούν νέες εκλογές, πιθανόν στις 14 Ιουλίου, για να την ανάδειξη προέδρου και μέχρι τότε αναλαμβάνει η αναπληρώτρια Κάτια Κοξένογλου.

Η θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη έληξε και στις σημερινές εκλογές (30/6) ήταν αντίπαλοι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όπως και στις προηγούμενες. Το αποτέλεσμα ήταν 7-7.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη ψήφισαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, Άρης, ΟΦΗ, Βόλος, Ατρόμητος, Αστέρας AKTOR και Καλαμάτα.

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Αλαφούζου ψήφισαν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος, Κηφισιά, Παναιτωλικός και Ηρακλής.

Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κόντρα στην υποψηφιότητα Μαρινάκη πήγαν οι ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που κατά τα άλλα δεν παραδέχονται ότι έχουν συμμαχία με τον Παναθηναϊκό! Παραδοσιακός σύμμαχος του Αλαφούζου και ο Λεβαδειακός του Κομπότη, όπως και η Κηφισιά, ενώ ο Παναιτωλικός είναι πάντα στο ίδιο μήκος κύματος με τον ΠΑΟΚ.

Χρειάστηκε να γίνουν τρεις αναμετρήσεις, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24