Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Τσίπρας για φωτιές: Αντί για έργα, λόγια και ημερήσια δελτία προπαγάνδας

Τσίπρας για φωτιές: Αντί για έργα, λόγια και ημερήσια δελτία προπαγάνδας
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Έντονη κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαχείριση των πυρκαγιών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι έχουν καεί πάνω από 1.200.000 στρέμματα.

«Δάση, περιουσίες, σπίτια, αγροτικές εκτάσεις, ζώα και ανθρώπινες ζωές στη στάχτη. Εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη χώρα ζουν μέσα στο φόβο για το σήμερα και το αύριο», τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας ότι αυτή είναι η αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους και η ασφάλεια που «υποσχέθηκε» ο κ. Μητσοτάκης.

Αναλυτικά, ο Α. Τσίπρας στην ανάρτησή του σημειώνει:

«Βαρυμπόμπη, Βόρεια Εύβοια, Ηλεία, Αρκαδία. Και ύστερα Κερατέα και για τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα, τα Βίλια. Τραγικοί σταθμοί μιας «ανεξέλεγκτης» πύρινης διαδρομής. Πάνω από 1.200.000 στρέμματα καμένα. Δάση, περιουσίες, σπίτια, αγροτικές εκτάσεις, ζώα και ανθρώπινες ζωές στη στάχτη. Εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη χώρα ζουν μέσα στο φόβο για το σήμερα και το αύριο. Αυτή είναι η ασφάλεια που υποσχέθηκε και έκανε σημαία του ο κ. Μητσοτάκης. Αυτή είναι η αποτελεσματικότητα του πανάκριβου επιτελικού του κράτους. Αυτή είναι η συνέπεια λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζει. Αντί για έργα, λόγια και ημερήσια δελτία προπαγάνδας. Άλλωστε, το σχέδιο του επιτελικού κράτους εφαρμόζεται πάντα απρόσκοπτα: Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα».

Πηγή: Εthnos.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24