Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πολιτικά

Κατρίνης: Μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής

Κατρίνης: Μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής
Το ΠΑΣΟΚ δεν ανήκει σε κανένα και αυτό μας το άφησε παρακαταθήκη ο ιδρυτής μας ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ανήκει σε όλους εσάς που το κάνατε μεγάλο, που το πιστέψατε και το αγαπήσατε, σε εσάς που το κρατήσατε όρθιο στα δύσκολα, τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης, στο χαιρετισμό του για την κοπή της πίτας της ΝΕ Ηλείας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν αντέχει τις γκρίνιες, αλλά δεν αντέχει τις ήττες.

Απαιτεί ενότητα και νίκη στις εκλογές.

Όλοι αγωνιζόμαστε για να γίνει το ΠΑΣΟΚ και πάλι μεγάλο και θα γίνει μεγάλο όταν ανοιχτεί στην κοινωνία, γίνει κόμμα μαζικό, κόμμα πολιτών, εκφράζοντας αυθεντικά κοινωνικά αιτήματα, δίπλα στον απλό πολίτη, ανέφερε ο Ηλείος βουλευτής.

Η κυβέρνηση ΚΟΥΡΑΣΕ και ΑΠΕΤΥΧΕ.

Δεν στηρίζει τους αγρότες και την ανασυγκρότηση της υπαίθρου. Αδιαφορία και διαφθορά την χαρακτηρίζουν στην πολιτική της για τον πρωτογενή τομέα.

Δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες από την ακρίβεια

Αρνείται να ενισχύσει τη δημόσια υγεία και τα δημόσια αγαθά

Αδυνατεί να δώσει δυνατότητες στη νέα γενιά και αξιοπρέπεια στους συνταξιούχους.

katrinis pasok kosm 2

Ο βουλευτής επισήμανε πως η κυβέρνηση δεν έχει καθαρές «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από το ΠΑΣΟΚ, το γνήσιο πατριωτικό κίνημα.

Κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στο ΠΑΣΟΚ λογικές συναίνεσης και συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνεργαστεί με την ΝΔ.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνετε και εσείς σήμερα από την Ηλεία,

Ένα ΠΑΣΟΚ με ξεκάθαρο στόχο την πρώτη θέση στις εκλογές. ανέφερε ο βουλευτής.

Ζήτησε ένα ΠΑΣΟΚ που νικά και ανατρέπει την ΝΔ, που ανοίγει και μεγαλώνει για να συστρατευθούν όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, που εκπροσωπεί αυθεντικά τις κοινωνικές τάξεις τις οποίες διαχρονικά στήριζε, που θα κάνει και πάλι περήφανη τη χώρα.

Καταλήγοντας υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους πως όλοι εμείς εδώ στην Ηλεία έχουμε δώσει δύσκολες μάχες και μεγάλο αγώνα για να έχει το ΠΑΣΟΚ ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στη χώρα. Και αυτό οφείλεται στην καρδιά και την ψυχή όλων αυτών των υπέροχων ανθρώπων που βρίσκονται εδώ απόψε.

Έχουμε όλοι συμφωνήσει ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι και πάλι πρώτο στην Ηλεία, το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο πανελλαδικά, το ΠΑΣΟΚ να είναι ο βασικός κορμός μια προοδευτικής διακυβέρνησης.

(Δελτίο Τύπου)

Φωτογραφίες: Κώστας Δημόπουλος

  • Click to enlarge image DSC_0036-2.jpg
  • Click to enlarge image DSC_0106.jpg
  • Click to enlarge image DSC_0148-3.jpg
  • Click to enlarge image DSC_0243.jpg
  • Click to enlarge image DSC_8976.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9109.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9205.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9283.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9382.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9388.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9392.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9412.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9423.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9520.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9535.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9585.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9611-3.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9652.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9666.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9681.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9728-2.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9851.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9857.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9909.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9913.jpg
  • Click to enlarge image DSC_9938.jpg
  •  

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Olympia Suites
Olympia Suites