Το πρωτότυπο έργο σύγχρονου χορού “Delosη” του διακεκριμένο χορογράφο Γιάννη Αντωνίου και την ομάδα χορού KUNST STOFF Productions, παρουσιάζει απόψε Τετάρτη 18 Ιουνίου και ώρα 21.00 στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Ολυμπίας.
Μια χορογραφία όπου τα σώματα γίνονται δοχεία δημιουργίας και ανακάλυψης του σημείου επαφής μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Το έργο δημιουργήθηκε μετά από πρόσκληση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων για τη δημιουργία μιας σύγχρονης παράστασης στο νησί της Δήλου.
Η παράσταση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα, το Flux Laboratory Athens, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων - Ελαιουργείον, GRis Festival και το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού (2024-25).
(Δελτίο Τύπου)



























