Την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 22:00, το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο NāOS Espresso Bar, στην Πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο, σε μια βραδιά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Λίγο περισσότερο από έναν μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου, οι Perfect Mess θα παρουσιάσουν ζωντανά τραγούδια από το «Armed Tension», μεταφέροντας στη σκηνή την ένταση, την ενέργεια και τον χαρακτήρα της νέας τους δουλειάς. Η εμφάνιση αυτή αποτελεί το πρώτο live της μπάντας μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ και μια ξεχωριστή ευκαιρία για το κοινό να βιώσει από κοντά το νέο υλικό και όχι μόνο.
Η συναυλία αναμένεται να προσφέρει μια δυνατή μουσική εμπειρία, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας περιόδου για το συγκρότημα μετά την κυκλοφορία του «Armed Tension».
Στοιχεία εκδήλωσης
Πέμπτη 18 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 22:00
NāOS Espresso Bar – Πλατεία Δικαστηρίων, Πύργος
Είσοδος ελεύθερη
(Δελτίο Τύπου)




























