Διήμερο φωτιά την τελευταία Αποκριά

Αυτό κι αν είναι ένα από τα πιο πλούσια Σαββατοκύριακα του έτους, σε εκδηλώσεις. Τελευταίο διήμερο της Αποκριάς και προτάσεις υπάρχουν πολλές και για όλα τα γούστα. Ακόμα και κέφι να μην έχετε. θα το βρείτε κάπου στο δρόμο.

Αποκριάτικο Sinner Weekend - Πεζόδρομος Αμαλιάδας
Ο Dj John Bousoutis αναλαμβάνει τα ηνία το βράδυ του Σαββάτου στο Sinner και φύγαμε για “Sinner Saturdays”.
Αλλά και το μεσημέρι της Κυριακής συνεχίζει - πάντα Sinner - μαζί με τον Dj Giorgos Tzivas στον αποχαιρετισμό του καρναβαλιού στο Carnival Party Vol.3

Fabric Masque Party - Πεζόδρομος Αμαλιάδας
Το Σάββατο 25/2 το Καρναβαλικό πάρτι του Fabric σε ξέφρενους ρυθμούς. Βάλτε κάτι πρόχειρο - αποκριάτικο - κι έλάτε.

Depot Party Weekend - Πεζόδρομος Αμαλιάδας
Το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας φέρνει τον Κόκκινο Χορό στο Depot στον Πεζόδρομο Αμαλιάδας το Σάββατο 25/2.
Την Κυριακή το Depot φέρνει τον κορυφαίο Christian Cambas για να αποχαιρετίσουμε το φετινό καρναβάλι…

ΤΕΕ Υποχρεωτικά Μασκέ Πάρτι με το Χρήστο Δάντη στο Rex Plus
Όταν η Σία Πασχαλινού διοργανώνει πάρτι πολύ απλά δεν το χάνουμε. Τα μέλη του ΤΕΕ Ηλείας δίνουν ραντεβού στο Rex Plus το βράδυ της Κυριακής 26/2 με εκλεκτή παρέα - δέλεαρ - για να ντυθείτε αποκριάτικα - απαραίτητα - και να πάτε. Χρήστος Δάντης είναι αυτός και πως να αρνηθείς…

Κυριακή στο Room με Μαρτάκη - Πεζόδρομος Αμαλιάδας
Ο Κώστας Μαρτάκης επιστρέφει στην Ηλεία για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Live από το Room για να φύγει με τον καλύτερο τρόπο η Αποκριά.

Kapelooo Party στο Mercado - Πύργος
Φόρα καπέλο κι έλα στο αποκριάτικο πάρτι του Mercado στον Πύργο την Κυριακή 26/2 με τον Dj Pavlos Peskelidis… A.. αν θέλετε φορέστε και την υπόλοιπη στολή…

Σαββατοκύριακο στο Barcode με Tsakalias - Ζαχάρω
Η Ζαχάρω σε αποκριάτικούς ρυθμούς. Πριν και μετά την καρναβαλική παρέλαση πας Barcode… Βράδυ Σαββάτου και απόγευμα Κυριακής σε απόλυτους καρναβαλικούς ρυθμούς από τον Dj Takis Tsagkalias… Madness.

Pallas Carnival Weekend - Λεχαινά
Το Σάββατο παίρνουν φωτιά τα Λεχαινά στο Pallas με το αποκριάτικο πάρτι του Σαββάτου όπου συμμετέχουν τα σχολεία της περιοχής. Ο Paulos Peskelidis στα decks θα συνεχίσει το γλέντι και το απόγευμα της Κυριακής μετά την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του 43ου Λεχαινίτικου Καρναβαλιού.

Διπλό μασκέ πάρτυ στο My Friends - Γαστούνη
Η Γαστούνη δεν μπορεί να μείνει έξω από το χορό… στο My Friends διοργανώνει ένα διήμερο πάρτι για την Αποκριά. DJ Paul και Dionisis Marinos τα δίνουν όλα το Σάββατο 25/2 στο βρααδινό μασκέ πάρτι.
Η Κυριακή είναι λευκή στο My Friends. Από το απόγευμα υποχρεωτικά με λευκή ενδυμασία σκέτη τρέλα.. (προσοχή μη δένουν τα μανίκια πίσω…) και τον DJ Paul να συνεχίζει στα decks.

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo