Το ρεβεγιόν και η έξοδος των Χριστουγέννων

Κρέστενα: Xmas party στο Liquid
Η σχολή Shall We Dance της Δήμητρας Μπέρτσου, μας καλούν σε ένα χορευτικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Club Liquid στην Κρέστενα το Σάββατο. Εσεις απλά φέρτε το κέφι, η Δήμητρα Μπέρτσου και η ομάδα της θα βάλει το ρυθμό, το χορό και τη διάθεση...

Κατάκολο: Captain Cook με Στέλιο Ξανθό
Στο μεγάλο λιμάνι πιάνει ο Στέλιος Ξάνθος για ένα διήμερο. Όσοι χάσατε την ευκαιρία σας την Παρασκευή μπορείτε να τον απολαύσετε να τραγουδά το Σάββατο. Στο Κατάκολο στο Captain Cook Café Bar – Restaurant. Ρεβεγιόν με το φαγητό ή το ποτό σας και υπέροχες ερμηνείες σε ένα έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα. Στο μπουζούκι ο Νίκος Τασουλόπουλος και στα πλήκτρα ο Χρυσόστομος Αντωνιάδης.
 
Dino MFU και Θεολόγος Χριστούγεννα στο Depot
Δύο μέρες για όλα τα γούστα στο Depot στην Αμαλιάδα. Το Σάββατο πάρτι με την υποστήριξη του 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, με τον Dj DINO MFU στα decks. Τα Χριστούγεννα το κέφι χτυπάει κόκκινα με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο και την ορχήστρα του για ένα γλέντι μέχρι πρωϊας.
 
Τρεις επιλογές για μπουζούκια
Η Ηλεία φέτος έχει την ευκαιρία να προσφέρει τρεις επιλογές για “γνήσια” μπουζούκια όπως χρόνια τώρα είχε παράδοση. Πόσα ρεβεγιόν δεν έχουν γίνει “θυσία” σε κάποια πίστα του νομού. Φέτος θα το ξανά κάνουμε όπως παλιά… Μπουζούκια λοιπόν με “Γάσπαρη” στο Λατίφι Αμαλιάδας, με Premiera και Tetrastixo στον Πύργο... Η επιλογή δική σας και το κέφι εξασφαλισμένο.
 
Οδός ονείρων για ονειρεμένο ρεβεγιόν
Οι γευστικές επιλογές στην Οδό Ονείρων στον Πύργο μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο… Ιδιαίτερα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων η Μάνια και η ομάδα της έχουν ετοιμάσει τα καλύτερα για να περάσετε μια γευστικότατη βραδιά, είτε για να αποτελέσει την αφετηρία της Χριστουγεννιάτικης διασκέδασης είτε τη βασική σας έξοδο…

Ρεβαγιόν στο Δημοτικό
Απολαύστε την βραδιά του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στο Μεζεδοπωλείο – Εστιατόριο «Το Δημοτικό» στον Πύργο. Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου σας περιμένει ένα ιδιαίτερο εορταστικό μενού, με μια ποικιλία γεύσεων που θα συναρπάσουν τον ουρανίσκο σας...Γιορτάστε γευστικά αλλά και μελωδικά το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στο «Δημοτικό» με ζωντανή μουσική από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου.

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo